Настройка на CNAME в Godaddy

misho0

Member
Колеги дайте съвет как да си настроя CNAME в Godaddy.
В една Афф програма има възможност след настройка на CNAME да се показва и мобилна версия на програмата.
Като phone.mysite.com, Влезна в Godaddy настроих но все ми излиза после че сървърът не може да бъде намерен.
Помагайте къде греша или какво да правя.

Ако пишеш конкретно кой е домейна и какъв cname трябва да се зададе, може тези които разбират да ти кажат къде грешиш, но така хипотетично няма как да стане.

Така е, отживелица е...но самата програма предлага само мобилна версия.
Прикачил съм снимка на акаунта ми с Godaddy къде трябва да променя и снимки на акаунта ми в партньорската програма.

Godaddy:

:
Affilates programhttp://www.avtovozi.com/cname godaddy.png
res.png

Affilates program mobile:
ress1.png

Пич, пусни шибания домейн, заедно със записа за да проверим какво си сътворил до момента и защо не работи. Ако е толкова специален, че ще събори националната сигурност, значи не ти трябва помощ.

От това което си показал на картинките и в случай, че искаш да използваш твоя phone.mysite.com в съответните полета пишеш:

1. GoDaddy DNS - за домейн mysite.com
Type* CNAME
Host* phone
Ponts to* www.res99.com

TTL* - ако искаш тук избери Custom и напиши няколко секунди докато пробваш, защото се кешира и ще трябва c:/> ipconfig /flushdns

2. При афилиейта въвеждаш във всички полета от картинката твоя сайт phone.mysite.com
Отбелязваш: "Yes active this feature"
и Update

Горе