Настройка на Zopim chat

Здравейте,
от дълго време чета темите тук и съм открила много полезна информация. Една от темите, която реших да изпробвам е онлайн чата, но имам проблем с настройката на Zopim. Искам да го настроя така, че когато влезе посетител автоматично да го приканва да пише в чата, ако има въпроси.

Благодаря Ви предварително за помощта.
 
От: Настройка на Zopim chat

Това дразни посетителите, влзиал съм в сайтове в които след няколко презареждания на страници ми пише оператор или бот с код за отстъпка или ме приканва да се възползвам от нещо или да задам въпрос и обикновенно излизам от сайта.
Това е като в магазин, да върви продавачката до теб постоянно и да ти обяснява за всеки парцал който погледнеш.
Рискуваш малко с подобна активност. По добре сложи готино заглавие на бутона, което ад ги накара да пишат без притеснение.
 
От: Настройка на Zopim chat

Аз пускам дежурно съобщение , когато видя , че посетителя идва за пръв път. Нещо от типа на "Здравейте ! Имате ли нужда от помощ", след което не досаждам. Ако посетителя е влизал и друг път, нищо не правя. Така ако е нов разбира, че има към кого да се обърне, а ако е стар вече знае.
 
От: Настройка на Zopim chat

sstankov Благодаря за мнението. И аз мисля така да постъпя. Наистина е дразнещо клиентите докато си разглеждат из сайта, да се праща постоянно такова съобщение.
 
От: Настройка на Zopim chat

Здравейте отново,
въпроса ми пак е свързан със Zopim. Сега обновихме един от сайтовете, но като решихме да вържем Zopim-a т.е. вписахме потребителско име и парола се промени дизайна и сега е с един, който не се връзва особено. Та въпроса ми е от къде можем да променим този дизайн?

Благодаря Ви предварително.
 
От: Настройка на Zopim chat

Не знам в безплатната версия дали може да се сменят цветовете.

sstankov - има такава функция, мисля triggers беше, но също не е валидна с безплатната версия май.
 
От: Настройка на Zopim chat

Забравих да спомена, че сайта е на Joomla. Другите сайтове са на opencart и там нямаме проблем, тъй като си има гама с цветове, но при Joomlata няма.
 

Горе