Настройки на АдСенс

Th0mAs

New Member
Искам да попитам как мога да настроя адсенс да показва само реклами от българия примерно или с ключови думи които аз задам. Примерно да излизат реклами които съдържат думата "Реклама". Не мога да го наглася и имам български сайт които излизат реклами на английски и за кфи ли не глупости например сайт за продажба на машини за правене на тоалетна хартия и некфи такива :) .... моля ако можете да помогнете напишете как :)
 
От: Настройки на АдСенс

а може ли да направя така че рекламите да са само от български сайтове ?
 
От: Настройки на АдСенс

Рекламите на AdSense са контекстни - т.е. изцяло зависят от съдържанието. Обаче понякога някои думи са двуяки - например използвайки "търсещи машини" - думичката машини тук бърка Google адски много и той започва публикуването на реклами за всякакви машини, но не и за търсещи. Използвам вместо търсещи машини - търсачки.
Ако сайта ти съдържа думи на английски или има прекалено малко страници или не е индексиран достатъчно добре АдСенсе ще пуска не релевантни реклами.

Можеш да прочетеш повече неща в статията ми 14 Трика за да печелим повече от AdSense. Там е описано и как се прави section targeting за което говори entwickler.
 
От: Настройки на АдСенс

Привет искам да попитам няколко въпроса може да са малко тъпички...значи вчера започнах да правя блог мисля да го развивам и всеки ден ще правя по 1 страница поне за да имам посетители.Имам малко проблем с адсенс имах преди акаунт влязох и реших да сложа адсенс.Сложих гуугле сеарч лента обаче не мога да сложа линкове като напиша кода който получа не става нищо.Каде пиша на какви теми да са ми линковете и тези канали в адсенс те ли трябва да са темите?

п.п Когато някой напише нещо в търсачката няма значение какво така ли ми дава пари с лентата?
 
От: От: Настройки на АдСенс

Извинявайте за въпроса открих всички отговори които ми трябват просто трябваше малко повече да почета.

п.п поздравявам ви за толкова добре развития форум има теми за всичко което ми трябваше да започна :)
 
Последно редактирано:

Горе