Начинаеща в онлайн бизнеса търси съдействие

Здравейте,

попаднах на форума и реших да се регистрирам. Имам желание да се изявя в онлайн бизнеса, но до този момент съм на много ниско ниво.

Прочетох други теми във форума и виждам, че тук има хора като вас, които могат да ми помогнат. Не търся само пари, а по-скоро искам да се науча.

Основата ми е много скромна. Пиша стихотворения (хумористични и не само), имам издадени две стихосбирки. Имам и сайт, в който често обновявам съдържанието. Той е на дамска тематика, но принципно мога да продам публикации на различни теми. Стига да има интерес.

Друго, което мога, е да работя с Canva. Успешно правя банери, картинки за социалните мрежи, лога и въобще всякакъв вид изображения.

Владея английски на ниво B2. Имам завършен курс с отличен - 94 от 100 точки. Не знам, дали това може да ми помогне да намеря работа тук.

От скоро се занимавам и с писане на статии. Знам, че подобни услуги се търсят все по-малко, но пък имам високи научни познания, тъй като съм завършила индустриална химия на френски език.

От 4 месеца се занимавам с Wordpress. Мога да върша администраторска работа, която включва създаване на публикации, с изображения, линкове и видео. Знам, че това го може и едно хлапе, но все пак е напредък. Също така, вече изграждам самостоятелно сайтове или по-скоро блогове.

Бих помолила хората тук за съдействие. Дълги години се лутах из различни професии, но така и не намерих онова, което да ме направи щастлива.

Тук има хора, които работят от дома си. Ето защо и аз искам да съм самостоятелна. Да, нямам шефове, да няма кой да ми крещи на главата.

Ще се радвам, ако ми помогнете с първите стъпки. Форумът е за интернет бизнес, а аз се насочвам точно в тази посока.

Открих също, че обичам да радвам хората. Грижа се за възрастни хора и дечица. Пиша стихове, анекдоти и както вече написах - статии.

С уважение,
Катерина Колева

Идеално CV за реализация в Интернета, и по-точно за за развиване на социални профили (Фейсбук най-вече).

Не съм специалист по тая част но повечето форумни юзъри са ескперти!

Имам да наваксвам :rolleyes:

Направи си фейсбук страница към сайта, ако нямаш и я развивай. Може да пишеш на хора, като Jetrey за 10.00€ малко хора да ти вкарат за кикстарт
Ако сайта започне да има посещения, монетизирай го с гугъл, реклами на продукти или услуги например, афилиейт линкове
Даже, 2-3 блога на различни тематики със фейсбук страници и монетизация
Линк билдинг и други, али-бали

Още 2 блога си направи на френски и английски с фейсбук страници. Регистрирай се в Pinterest и направи на Canva някакви хубави банери и картинки да привличат хората с връзки към сайтовете от в 2 различни профила на английски и френски
Друго какво, инстаграм някакви профили за споделяне на картинки, размисли и страсти, пожелания за празници (сега е момента да стартираш със инстаграм и ФБ страница за пожелания за нова година и всички именни дни, които идват, бърз старт ще е, особено ако на заден фон има котенца, икони, свещи, коледни елхи и там другите глупости, които се слагат). И е го е 💸💰💰💹💶

Последно редактирано:

Горе