Какво е това мърляво гейче в клипа :lol: А Каси, душо, тоя форум на бгмама го обърна. Пиши по-сбито и се владей![]()
Много пишеш и си нервна. Липсва ти мъжка ласка :lol:
Аз пиша късно вечер, след като съм теглил една пишка на жена ми и работя, така че не се брои![]()
Хаха, ами ако са като мъже ще е още по голям недостатъкжените имат само един недостатъкче са жени
дайте репове са
Ама ти мъжко ли си?ха-ха
Мислех те за жена, след последния път като ми обърна внимание на граматиката. Това си мислех, че само на жена й прави впечатление.
Тенкю, че си отделил време да ми прочетеш дългото мнение и да го синтезираш за Амоннякой път ще върна жеста.
Чашата ти... не ми дреме дали ще си я измиеш. Въпросът е, ти да си си купил, т.е. дал парите за ракията и да си си направил салатата, че иначе жената много разхайтено ще го дава.
Много гадно да ти объркат пола, ама и аз не знаех че си маж :lol:
Хахахаха, майтап да става, не съм го казал нарочно, а точно щото Касиопея се избъзика с тебе, ама трябваше да и го върнеш, аз на твое място няма си поплювам, ще ми се прай на голяма работа, ай сектир, такива са ми правили масаж в пилотния център
Ами ако ме беше емнала мене, щеше да разбереш къф мъжкар съм и къде ме е клъвнал петела
Естествено. Но само толкова ли може?
Аз дори не разбрах той петелът или гъсока е? Вежливият или непукиста?
Все пак, пожеланието за чакрите ме обезоръжи и нямам какво да отговоря на един толкова интелигентен човек!
Ами ако ме беше емнала мене, щеше да разбереш къф мъжкар съм и къде ме е клъвнал петела
Blaster,
не съм "емвала" никого. По-скоро мен ме налазват някакви изневиделица. При положение, че и културно съм им се извинявала за допуснатите грешки и по други теми не съм ги закачала с безинтересните им мнения. (Един uni_web не спира да пише "Умразно", но никой нищо не му казва. Отделно са другите му недопустими граматически грешки, които не са от че е писал на латиница или на английски преди това и така му е трудно с писането на български) Мен за буква, за член, за просто отразяване на нещо, дори само едно мнение да напиша през деня, ще ме ръфат като хиени и лешояди.
Но аз си имам мое мнение за такива, и не могат да ме засегнат и със сричка.
По някакво изключение има моменти, когато си пиша и с мили хора. Тогава е хубаво за всички, си мисля.
![]()
Днес това ми мина през ума като сюжет. Както споменах се пенсионирах от ФБ, скайп отдавна не ползвам. Телефонът ми го имат единствено близки, много близки хора, и пиша си тук само в този форум. Никой не познавам лично, но все едно това тук са последните съзнателни същества останали на планетата, с които имам контакт, макар и виртуален.
Чувствам се свръх-защитена от човешки отрицателни енергии (вследствие недостатъци). Никой не е в състояние да "стигне" до мен по ни-ка-къв начин!
Натискам бутона "Излез" и всичко изчезва!