Необичайно висока кликаемост в AdSense - моля за съвет.

От: Необичайно висока кликаемост в AdSense - моля за съвет.

От това че си им писал никакъв смисъл няма повярвай ми, ако си мислиш че си се застраховал жестоко се лъжеш даже най-вероятно ще предизвикаш проверка на акаунта си.

Бях в същата ситуация преди години още докато ги ползвах и аз така се съмнявах че някой ми прави мръсно писах им никакъв отговор и след 2-3 седмици ми блокираха акаунта, поисках обяснение и това даже не ми дадоха от тогава съм им теглил една майна и не се занимавам с тях.

Най-доброто което можеш да направиш е да сложиш един скрипт който след 2 клика от едно IP да сменя adsense с някаква друга реклама, бях намерил нещо подобно на времето Adsense Safe или нещо от сорта се казваше, това което правеше беше задаваш му колко пъти максимум може да се клика на adsense реклама от едно IP и като свършат кликовете заменя adsense кода с някаква друга реклама. Тогава още работех на joomla но предполагам ще има подобно нещо и за другите по известни системи.

Pugin за Wodpress мисля да го слагам тия дни. Всъщност слага един контейнер, в който се следят кликовете, би трябвало да работи и с други реклами.
 

Горе