"Нет инфо.БГ": Препродаване

Не искам да звуча хейт, но управлението им тук е супер непрофесионално. Бях писал на един от шефовете на Sanoma, като имах нещо наум за партньорство, преди има-няма 1 година, като от там като истински професионалисти ме насочиха към тукашния им екип на НетИнфо, който даже не благоволи да ми върне отговор. Какво да кажа, практиката ми с тях, която имам по никакъв начин не ми вдъхва доверие и сега като чета какво се случва, никак не се учудвам. Съжалявам, но просто всичко си личи не само по управлението. Аз лично това обвинявам, защото чрез независими източници другите 2 гиганта - Sportal.bg и Investor.bg никак зле не се справят с продажбата на реклама и управлението на ресурсите си.

Ако някой има какво да сподели за компанията, ще се радвам да го чуя, защото на мен лично работата ми с тях не беше нито резултатна, нито мисля, някога да пробвам пак. Да не говорим, че форума имаше проблем с получаването на мейли от форума (никакви не пристигаха, нито в спама даже), та се наложи да пропуснем момента с верификация на мейла, което си е и плюс за нас, като се замисля. А не можем да не се съобразим с тяхната поща, защото едно 90% имат там регистрации. Пожелавам им да излязат от това положение, ако има такова и да се върнат пак на много големи печалби. Въпреки всичко, работим в една област и мога да ми пожелая само хубави неща.
 
От: "Нет инфо.БГ": Препродаване

Голяма бъркотия става със National Geographic началото на декември и първият месец от януари, когато започнат хората да получават първите пратки със списанието.
Нерегулярно зареждане с подаръчни календари, липса на бройки/количества, неясна информация за активиране на пакета.

От страна на дистрибутора - никаква информация. Лично го пиша. Общо взето където има бълрагско участие в междунатодни фирми се получава какафония.
Хич не ми дреме, че хейта. Който иска да се убеди, да наблюдава процесите по снабдяване, продажба и комуникиране с крайните клиенти.
 
От: "Нет инфо.БГ": Препродаване

Половин ден и никой не е обвинил ГЕРБ за това? :shock:
 

Горе