Нет сървър от ICN.BG

miraco

Member
Мисля да взема един на промоция нет сървър от ICN, пише че е колоктнат в германия, добри параметри за тази цена. Само малко ме смущава... толкова ниска цена за такива параметри, къде е уловката.. Някой ползвал ли е техни услуги и по специялно на нет сървъри и ВПС, да сподели.
 
От: Нет сървър от ICN.BG

Нямах предвид че е измама...но зная че когато те хостнат на по слаби и стари сървъри плащаш по ниска цена... За това се интересувах някой който е ползвал тези планове да сподели. Иначе офертата за тези параметри е супер...някой ако знае по добра оферта за ВПС или нет да сподели.
 
От: Нет сървър от ICN.BG

Цените даже са си високички според мен. Виж Worldstream.nl да речем какво предлагат за цени от около 80 евро. Също може да погледнеш и hetzner.de
Разрови се из webhostingtalk в секцията за наети сървъри, сигурен съм, че ще намериш подходяща оферта, а дори може да се вредиш за някой промо с 25% recurring намаление :)
Забравих да добавя. Разгледай и http://www.ovh.co.uk/products/dedicated_offers.xml , гледам имат доста добри оферти в момента, а до сега не сам попадал на негативно мнение за предлаганата от тях услуга
 
Последно редактирано:

Горе