Неуспешно пренасочване от Name.Com

joropetkov

New Member
Здравейте на всички,
Днес закупих novipesni.info от name.com но немога да го добавя в DotEasy акаунта ми като AddOn Domain :S В name.com му добавям dns сървърите на doteasy по пак грешка от страна на doteasy .Кажете какъв може да е проблема.И да не пуска отделна тема колко време се чака в namecheap да одобрят домейн ?
 
От: Неуспешно пренасочване от Name.Com

Видя ли си личните съобщения относно NameCheap въпроса ти?

Иначе на мен ми се е случвало, когато си купя домейн и го пренасоча към моя хостинг да отнеме максимум 24 часа. Чел съм из форумите и до 48 часа, но това рядко се случва. Обикновено времето е доста по-кратко.
 
От: Неуспешно пренасочване от Name.Com

Да и аз това си помислих дали до 24 или 48 часа става защото бях чел, че някой домейни не стават веднага ...Мерси супер много на всички, които помогнаха с каквото можаха.Утре по-това време ще пиша какво е станало.
 
Оплескал си много работата =)
Правиш 5 А записа , със следните ип-та , а хост - @ за всичките.
216.239.34.21
216.239.38.21
216.239.36.21
216.239.32.21

после CNAME запис > ghs.google.com. с хостиме www
 
От: Неуспешно пренасочване от Name.Com

Дали си струва да си купя хост за 12$/година от adollarwebhosting.com сега е на промоция месец за 1$, Или предложете друг хост за 1-2 долара на месец/година .


П.С.: Закупих хост за 1$ на месец от гореспоменатия уебсайт. Веднага щом сложих днс-ите на хоста върху домейните успях да добавя домейните към хоста.Грешката е идвала от DotEasy .Мерси на всички и най-вече на skorpi за указаната допълнителна помощ.
 
Последно редактирано:

Горе