Не мога да вляза във Фейсбуук, заради проверка за сигурност

nikste

Active Member
Проблемът ми е следният: както си бях във Фейсбук, ме изкара от там и отидох на следната страница

https://www.facebook.com/checkpoint/?next

която е страница за Проверка на сигурност. На телефона си веднага получих три еднакви смс-а с един и същи код. Въведох кода веднага и ми излезна съобщение, че кода или е изтекъл, или не е правилно въведен. Въведох го правилно със сигурност. И от тук започнаха проблемите. Повече не получих код, колкото и пъти да си поръчвах нов. Единственото, което направих е да си сменя паролата на акаунта, но когато трябва да се логна, отново минава през страницата с Проверка за сигурност. Естествено, писах на съпорта им, но като знам колко бавно действат, реших да попитам тук дали някой е имал такъв проблем и успявал ли е да го реши?
 
Това на личния ти профил ли е? Ти си направил лошо като си искал 3 кода да ти пратят, помислили са те за спамер или нещо подобно от тоя род. Не си влизай в профила за няколко дни, изобщо. Виж така дали ще се оправи. Даже, ако можеш влез през друго IP, но чак след няколко дни.
 
Не, колега. Изпратени са накуп 3 смс с еднакво съдържание, като само един път съм поискал код. Това е техен проблем. Въпросът е, че не ми прие кода, а след това не иска и до сега да изпрати нов код.
 
Не, колега. Изпратени са накуп 3 смс с еднакво съдържание, като само един път съм поискал код. Това е техен проблем. Въпросът е, че не ми прие кода, а след това не иска и до сега да изпрати нов код.
Пробва ли няколко дни да не влизаш в профила? Да изчистиш бисквитки, кеш и т.н. ?
 
Аз пък препоръчвам обратното - точно сега от друго ай пи да не влижаш, защото може и за фишинг да го отчете. Това си е техен бъг нещо. На кой мейл им писа? И само с код ли можеш да минеш проверката? Линка ти води към моя прогил.
 
Ще чакам да отговорят, защото явно трябва ръчно да оправят проблема, от само себе си няма да стане, за съжаление. А като знам колко бавно отговарят и ми се реве
 

Горе