Нова социална мрежа

kouroshev

New Member
Klikot е нова социална мрежа която има доста задоволителна афилиет програма. В нея могат да се правят обикновените неща за 1 социална мрежа ( чатене, качване на изображения, статии, групи и др. ). Аз вече получих 2рото си заплащане от 28$, а не съм си давал кой знае какъв зор... Ако някой се интересува повече за механизмът й, да ме намери на скайп justicaros Давам също съвети как и къде да рекламирате специално за тази програма.

Забравих да кажа, че е тази мрежа е напълно безплатна и също, че е хубаво да си я рекламирате от време на време понеже е нова и няма много регистрирани хора в нея. Пък и все пак е безплатна за регистриране.


http://www.klikot.com/en/SignUp.aspx?advertiser_id=493207
 
От: Нова социална мрежа

Разгеле! Най-накрая направи 10-те поста, за да може да си постне линкчето, че ми писна да чета стари вдигнати теми по този случай.
 
От: Нова социална мрежа

Наспами форума за да навърти мнения за линк и после продължи спама като пусна две еднакви теми. :mad:
 
Наспами форума за да навърти мнения за линк и после продължи спама като пусна две еднакви теми. :mad:
Пич, верно ли така направи.

Имаш още хляб да ядеш в онлайн естество. Ще видих колко негативен тласък даде тук на сайта си. ;) Аааа, предопреден си.
 
От: Нова социална мрежа

Е то с тоя минимален брой постове, какъв е сми', в случая искам да пусна една обява и трябва да спамя тука за 10 поста? Доста ограничено...
 
От: Нова социална мрежа

Ограничено е бате, именно, да влезнеш и да спамиш за една обява. А и замисли се, с тръст ранк и малко репотация мисля, че обявата ще ти има малко повече тежест. Хората работят с хора, на които имат доверие, така че не е толкова ограничено колкото си мислиш. ;)

П.П: В кофата не се трупат брой мнения. ;)
 
От: Нова социална мрежа

...ми напротив, понеже в случая искам да си пусна обявата (след като прилежно съм сложил на сайта си логото на 'предприемач.ком' в бокс 'партньори') и не виждам защо трябва да е толкова усложнен процеса?! Апропо, тия мнения си стоят на нула все още...
 

Горе