Нова тема за коша. WTF!

harkon

New Member
Правя тази тема в коша, защото е за тук . Преди 2 дни получих един e-mail с текста, който ви копирам по долу. Не знам кой го изпраща и най-вече ЗАЩО. Много съм любопитен дали някой от вас има идея с каква цел е написан и изпратен. Аз нямам никакви предположения. Текста не съдържа линкове, а ето го и него:

Здрасти, Марто,

Дори и незнам дали си проверяваш този мейл, взех го от кю-то, както и идеята защо ти пиша..Сигурна ще си изненадан като видиш, че си получил мейл, повярвай ми аз съм още по изненадана от себе си, че ти пиша...дори и не съм сигурна какво искам да ти кажа, освен по някакъв начин да изразя насъбраните емоции, които не искам да вкарвам в определена графа. Графите и квалификациите много опротявават нещата, а емоциите никога не са толкова просто нещо за всеки който ги изживява, въпреки прозаичността от страни..

Разумната ми страна се чуди на емоционалнта такава, зашо се впусна в цялата тази история, понякога се ядосвам, ох, колко се ядосвам на себе си, но не съжалявам за нито един момент, независимо какво ще стане..., как ще се развие, дори и независимо от това дали ще се видим, можеш да бъдеш сигурен, че всеки един миг, момент е някъде много дълбоко в мен..Понякога си мисля, че на теб ти е много по лесно, в другият си казвам, че винаги отстрани изглежда по-лесно, сигурна съм, че ситуацита не е просста за никой..животът понякога си прави страшни шеги, поставя ни на изпитания, предоставя ни възможност за поправителен, ликвидация понякога..и в тази връзка, предполагам, че и ти си така, за себе си съм сигурна, че бих предпочела да изживея един живот пълен с емоции, опит и моменти, които ми спират дъха и карат сърцето да бие по онзи сладък начин, отколкото дълъг и спокоен живот. Сега се сещам за една страхотна песен на Whitesnake, с която искам да завърша цялото си хаотично излияние. Ако имаш възможност и желание, пусни си "Is this love that I'm feeling...", сипи си чаша червено вино, сложи една празна чаша до пълана и си представи една приказна и страстна целувка, а аз ще дойда..някога..някъде..
 
От: Нова тема за коша. WTF!

хареса си кофата и това е ...това можеше да го пуснеш и в офф топик секцията

а ако се казваш Марто .......Честит имен ден !
 
От: Нова тема за коша. WTF!

там е работата,че не се казвам Марто и не виждам причина някой да изпрати подобно писмо на моя e-mail.
 
От: Нова тема за коша. WTF!

най вероятно е грешка ........но ако не е си е спам нищо че е без линкове
 
От: Нова тема за коша. WTF!

Започна се... :))
Ще стане интересно!
 
От: Нова тема за коша. WTF!

Просто предположение.Погледнато от човешка гледна точка е възможно да е на някои който се страхува да го прати на "Марто" за да не се разочарова при реакцията му.Написано е с много желание, но в същото време не казва нищо конкретно.
Всеки би се радвал да получи такова съобщение,единствения недостатък е ,че не се казваш "Марто"
 
От: Нова тема за коша. WTF!

Може би някой, някога е имал адрес като твоя, не е влизал 30 дена и са му изтрили акаунта. После ти си регистрирал акаунт със същото име...

Ето затова трябва да влизате редовно в пощата си - поне веднъж на 20-30 дена ;)
 
От: Нова тема за коша. WTF!

Последното предположение се отхвърля ,защото имам пощата от 2000-та година и влизам в нея всеки ден. Иначе има логика.
 
От: Нова тема за коша. WTF!

Най лесно щеше да стане така:

цъкаш Reply

и пишеш:

"Ти спам ли си, грешка ли е или много ти се ебе, че чак всички се казват Марто"
 
От: Нова тема за коша. WTF!

цъкаш Reply ......да хубав отговор .....освен ако harkon не е автора на писмото ....
 
Последно редактирано:
От: Нова тема за коша. WTF!

то ще стане ясно........за всичко си има причини
 
От: Нова тема за коша. WTF!

стават и грешки но иначе добре е написано браво !
 
От: Нова тема за коша. WTF!

Сега трябва да слушам "Is this love that I'm feeling..." , докато пише отново :)
 

Горе