Нова affiliate програма, която мисля че ще е доста добра.

От: От: Нова affiliate програма, която мисля че ще е доста добра.

Да, но това не си ти! Затова по-добре замълчи, вместо да даваш съвети на другите.

На кого съм дал съвет? Не претендирам да съм специалист особено след като се занимавам с това само от 2 месеца.

Просто изразявам мнението си което базирам на мое малко проучване, което съм направил за този тип продукти и следвам проста логика, която ми диктиува, че е ненормално да наливаш десетки и стотици хиляди долари в нещо, което да няма стойност и да не работи изобщо.

Не обиждам никого и не омаловажавам успехите на хората от форума ни най-малко, ако някой се е засегнал му се извинявам просто изразявам мнение.

ПС: Ако нямаше никакъв хляб в цялата афилиейт търговия защо тогава е посветена толкова информация з анея дори и тук в този форум?
 
Последно редактирано:
От: Нова affiliate програма, която мисля че ще е доста добра.

Не знам защо но определено SparX ме спечели с обосновките си,вероятно защото и аз като него съм пълен аматьор в афилиейт бранша но в същото време ми е доста интересен.Този форум го открих точно заради издирваната от мен информация как действат Affiliate programs тук получих доста информация,забелязах и хора които са взели нещо от програмите може да не са забогатяли (и вероятно не са) но пък са увеличили приходите си.Тук обаче забелязвам и нещо различно и в същото време познато а именно програма обучаваща другите как да правят пари явление,което буди въпроси от сорта на "Колко ще ми струва удоволствието да се науча" и/или "Ще се науча ли на нещо въобще" както и "Ще има ли адекватен резултат от пакета мултимедииният пакет услуги" ... Ако аз знам как да изкарам 1000000$ защо да го споделя с "масата" а дори и да го направя едва ли всички ще повторят успеха ми който при всички положения се поставя под съмнение заради изражението му в цифри все пак няма конкретни данни от първа ръка за affiliate милионери още по-малко за България.
От запознатите тук съм чувал че се взимат добри комисионни от продажбата на определени продукти,когато избереш истинска и функционална програма всичко тов а е свързано със сериозно SEO както и инвестиция примерно за PPC (но не само) за да може сайта ви предлагащ продукт да бъде пред очите на потенциалните клиенти.
Аз не вярвам че Българин може да забогатее от Affiliate програми,но съм почти убеден че може да има частични успехи и подражби добяващи реални пари в джоба му.
 
От: Нова affiliate програма, която мисля че ще е доста добра.

Споко ве хора, след 1-2 седмици ще ги намеря тия курсове/видеота/(каквото и да е) както правя с почти всички новоизлизащи такива курсове с надеждата да видя нещо ново , но мисля че пак ще са същите боклуци.

SparX - мога да ти изброя поне 5 такива "aff class 2",kaто обучение ,бонуси, пайпал..
има такива които те charge-ват 2-5К $ на месец и пак само глупости, а тоя 100$
и ще те напраи милионер?
то ако е тъй да го поръчам и за братчед ми и дядо ми , та и те да станат милионери.
 
От: Нова affiliate програма, която мисля че ще е доста добра.

Играят си с илюзиите на хората.
 

Горе