Продава се: Новинарски сайт - специализиран за тенис

Здравейте,
все пак задържахме сайта и дори след малко работа по него успяхме да го развием срешно много (средно на ден вдигнахме трафика над двойно, като дори ударихме тотални рекорди за ден). Но това са подробности! В момента предлагаме поставяне на линкове из сайта и банери, ако някой е заинтересуван, казвайте!
Поздрави и успешна година
 
Здравейте,
Сега покрай малкото почивка от тениса (за съжаление) отново да попитам, защото оптимизирахме максимално сайта (до колкото можем ние, но не е най-доброто, все пак има ресурсите, ако някой иска да го поеме и може, със сигурност има много на къде повече), а относно четенията, всичко върви - при слаба активност от наша страна: https://www.mvtennisworld.com/данни/ (ето линк за данните), като може много повече, но вече екипа е доста беден и затова и искам да продам сайта, защото всички се занимаваме с друго.
  1. Имаме договор с казино за месечно заплащане
  2. Ако искате може да активирате обратно адсенс би докарало допълнителни доводи
  3. Закупихме wp-rockets и сме оптимизирали СЕО-то
  4. Представител на СпортДирект също иска да сключваме договор за реклама (така че който има желнание да поеме и ако го затвори, ще може да вдигне приходите)
  5. Имаме и няколко афилиат програми, от които от едната дори успяхме (за моя лека изненада) да направим приходи
  6. Продължаваме да имаме доста силна активност на дискусията (2019 бяха 5,000,000 коментара)
И така, ако някой има желание да ми пише, сайта наистина има потенциал, просто ако някой има желанието ще се радвам да му го продам
Готови сме да помагаме с количеството статии първите седмици, докато намерите екип :)
Има домейн до 2021 и линкове в някои големи сайта
Поздрави,
Валери
 

Горе