Новия ми проект

Бих ти препоръчал да смениш темплейта.Хедъра направо ми се наби в очите и дразни.Може и текста да му смениш да може да заинтригува посетителите.Другото е че имаш много малко контент.Вярно че редиректваш към сайта на Проактол и хората могат да прочетат всичко което им трябва там,но за да стигнат до сайта трябва да им привлечеш вниманието с нещо.2 банера и 3 изречения не са подходящи и ако аз бях клиент бих напуснал сайта веднага.Това си е лично мнение има хора които разбрат повече нека и те се изкажат.
Успех

П.П
А да може и да махнеш навбар-а защото няма смисъл от него пък и по добре ще изглежда. Премахване на горната лента на Блоггър тук може да видиш как става.
 
Мерси за критиката,наистина беше градивна.Ако някои има време нека да погледне и да каже как му се струва сега.
 
Дизайна сега е много по добре.Описанието ми се струва малко претрупано и има 1-2 грешки.Специално за този темплейт описанието може да е по дълго понеже така е разположен description-a.Може да го направиш така (ако искаш разбира се )-
The body you have ever wanted is no longer a dream.You can look,live and feel better than ever.

Нещо подобно според мен ще е по добре да сложиш.А както ти е сегашния по скоро в статията където описваш продукта ще стои по добре.

На menu-то отстрани е много разхвърляно.Може да направиш 1 за Проактол само и 1 за съветите със плодовете,диетите и т.н.Така ясно ще се виждат линковете за продукта ..кой е той,как работи и как да се поръча евентуално, и линковете към статийте които ще помогнат на хората със отслабването.

По 1 пост на страница мисля че също ще е добра идея.Така прекалено много стават и изглежда претрупано.Посетителите на блога ще имат достъп до статиите от линковете в менюто така че няма смисъл да има по 6-7 статии на 1 страница.

Предлагам ти да разгледаш Креативен.ком и по специално категорията Copywriting защото постовете ти имат нужда от сериозно редактиране.Иначе като цяло почети блога понеже вътре ще намериш всичко което ти трябва за да пуснеш успешен и продаващ твой.

Колко е вярно това което съм написал незнам.Прилагал съм го по мой блогове и е вършело работа, ако искаш може да пробваш.
 
Като се прибера довечера,започвам оптимизацията и като приключа ще пиша тук :D

Мерси за съветите 8)
 

Горе