Нови Малки "удоволствия" от Г

mantaman

Well-Known Member
За последните няколко дни видях две нови неща дето просто ме изпълват с радост :)

Вчера пиша си една статия в блогър - тръгвам да качвам снимка и хоп ново удоволствие формата за качване на снимки нов модел в който липсват опциите да си избереш каква да ти я показва снимката малка средна или голяма и къде да я позиционира - Шляпва ти я голяма по средата и си троши главата с нея - За сега копирам кода от стари статии и променям двата линка.

Другата Радост направо ме втресе преди няколко дни влизам в Адуордс и гледам нов дизайн - оранжевичък както всички боклуци дето изтропкаха напоследък - погледах го известно време като голям камък около десет минути се опитвах да видя колко ми е баланса и след като не успях го затворих, на другият ден гледам върнали старият дизайн - Но като се има в предвид че май Адуорда е един от последните им инструменти със старият дизайн очаквайте скоро уволствието да се срещнете с новият и по вашите екрани.

Винаги съм се чудел защо фиримите като станат големи и почват да изтрещяват и да развалят работещи неща - дето има една приказка измислили са топлата вода що просто само не я ползват ами се опитват да я измислят отново.
 
От: Нови Малки "удоволствия" от Г

Като смениш опаковката на един и същ сладолед - хората си мислят, че си променил и рецептата и го купуват двойно повече.
 
От: Нови Малки "удоволствия" от Г

... Винаги съм се чудел защо фиримите като станат големи и почват да изтрещяват и да развалят работещи неща...

Ми щото и служителите изтрещяват.

Ей го тоя убавец Кац как подскачаше като динозавърче из стаята по Коледа, а от снощи тръгна да навлиза в суровия рашен бизнес с култовото ""gotta look at some really naughty Russian link selling software now" (в twitter).

[video=youtube;7qQojfZoR2w]http://www.youtube.com/watch?v=7qQojfZoR2w[/video]
 
От: Нови Малки "удоволствия" от Г

Бахти те верно изтрещели - пусни линк да видя какво са изтропкали в туитър
 

Горе