Нови домейн разширения

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Гледам в Татенцето някакви нови домейн разширения ще пускат скоро, а в 1анд1 гледам че вече може да си резервираш домейните..

някой има ли повече информация..

става дума за тези..

.shop
.car
.auto
.soccer
.casino

и много други
 
От: Нови домейн разширения

кога ще можем да си направим регистирации? Приблизителни цени пише ли някъде? Той ако може да се резервира от сега да си регна и аз няколко домейна в 1на1
 
От: Нови домейн разширения

Не е възможно от сега да се правят предварителни регистрации, ICANN има стриктни изисквания първо търговските марки да регистрират домейни. Затова всички подобни опции са "expression of interest" и не гарантират регистрация.

Всички домейни ще стартират по различно време, най-рано през декември заради поредното забавяне. Първи ще са на кирилица, арабски и китайски, следвани от останалите.
 
От: Нови домейн разширения

За .ком се говори доста ниска цена, като с приоритет са тези, които имат кирилица.com
 
От: Нови домейн разширения

Някой има ли наблюдения как се отразяват разширенията от сорта на .global, .community, .life и тн. на класирането на сайта ? Заслужава ли си изобщо да ползваме домейн, който да ни допада като ключови думи и да съответства изцяло на тематиката на сайта ни , но да е с някакво такова странно и дълго разширение (пример: healthyeating.com .net .org и тн. са заети и са останали само от вече споменатия вид ?) :)
 

Горе