Продава се: Новосъздаден интернет магазин с приятна визия и функционалност

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги.
Представям ви поредното си творение създадено в това „пандемично-карантинно“ време: https://wedding.kupuvaite.online/bg/

Завършен като техническо изпълнение, интернет Online магазина е чисто нов, създаден преди ден, с приятна визия и достатъчна функционалност, за извършване на всякакъв вид продажби в интернет.
Към момента е ориентиран за продажба на сватбени продукти и аксесоари, но насочеността му може да бъде променена и да предлага разнородни стоки.
Идеята за създаването е да бъде предоставен на човек/разбира се срещу възнаграждение, макар и скромно/, който знае какво иска, има хъс и поне средни/по моите разбирания/ компютърни умения и познания, за да може да го развие.
Уменията ще са нужни на новия собственик, предвид това, че аз предлагам този магазин, като „средство“ за извършване на интернет търговия, а не готов разработен бизнес. Тук в този случай, приходите няма да идват наготово, а ще се иска работа и познания по маркетинг и реклама.
Магазина към момента е зареден с демонстративни продукти, които не са продават, а служат за онагледяване на визия и функционалност на системата.
В момента е разположен на субдомейн с цел онагледяване на визия и функционалност.
Всичко, което е визуализирано, може да бъде променено и преместено на ваш хостинг и ваш домейн и да предлага различни от листваните към момента стоки.
Новият собственик ще има пълни права над хостинг плана и всичко което съм демонстрирал и след покупката ще стане едноличен собственик.
Системата е изключително богата на функционалности и предлага много възможности и екстри, като надграждане.
При изявено желание, ще обсъдим възможни варианти за придобиване.
Оставам на разположение за въпроси тук на лично, или на [email protected]
Желая успешен ден на всички и се пазете.
Бъдете здрави!
P.S. Закупилия магазина има уверението ми, че ще съдействам чрез Online Voice връзка да обясня в детайли как се работи със системата, за да улесня нейното администриране.
При необходимост ще издам фактура.
За колеги тук във форума, които имат идея за развитие на този проект, или могат да препоръчат на свои приятели, които имат нужда от свой собствен интернет магазин, съм склонен да договоря изключително приемлива взаимноизгодна цена, както и специално отношение в обясненията за администриране на системата.
Повече подробности бих споделил в личен разговор.
Поздрави и бъдете здрави!
 
Някой ще вземе, да си помисли, че кой знае какво си направил ,невероятна къстом система, с толкова думи, а всъщност си конфигурирал тема. Честито за изгубеното време, поне си потренирал ако впоселдствие има клиент, да знаеш кой бутон да цъкнеш.
 

Горе