Нов атентат във Франция.

От: Нов атентат във Франция.

Линка от предният ти пост, който отворих на мен ми показа нещо си от стара новина за убитите журналисти. В първите минути. Не го изгледах целия, за това, ако е имало нещо по темата за смъртоносния камион не съм видяла и разбрала. Така че, коментар означава, да напишеш някакви думи, към клип или цитат, който споделяш или поне да уточниш защо си решил да ни запознаеш точно с този линк. И ние тогава читателите с главите на раменете си може да решим да изкоментираме какво пък е нашето мнение. А така сега, какво? Някакви си конспирацийки, ама защо и как няма значение.
Понеже аз не съм присъствала там (Слава Богу) мога да реша да пусна и новина, че всъщност тунезиеца е с български произход и камиона е минал през България и т.н.
 
От: Нов атентат във Франция.

Стиви джи изби рибата :lol:
 
От: От: Нов атентат във Франция.

Втора стрелба в Мюнхен, няколко убити в търговски център.

http://bgnes.com/sviat/evropa/4446622/
Това е единичен случай, не се впрягай толкова, наслади се на многообразието. Ксенофоб.
 
От: Нов атентат във Франция.

Нов атентат във Франция. Заклали са свещенник в ЦЪРКВА и са взели 4-ма заложници. След това 2-мата арабухи са били ливкидирани.
Аз ще взема да се уптъя към някой психоаналитик, понеже взе да ми доставя странно удоволствие да чета такива новини, донякъде се радвам, понеже ще е чудесно Юръп да се осъзнае преди да е станало твърде късно..
 
От: Нов атентат във Франция.

Германия и Франция са държавите в ЕС с най-многобройно мюсюлманско население и то не какви да е мюсюлмани, а от най-консервативните и бруталните. Няма нищо чудно в ставащото. И по-зле ще бъде занапред. Ето една графика по въпроса.
 

Горе