Нов домейн, трябва ли да го хостна без съдържание

Вземах нов домейн, който още не съм пуснал, тъй като съдържанието на сайта не е готово.

Искам да знам дали да го активирам домейна (като пусна хостинга) и сложа една страница, че сайта ще бъде готов след 1 месец или да го оставя неактивен.

Ако активирам хостинга, дали това няма да попречи за предстоящото индексиране на сайта след като съм готов със съдържанието?
 
В момента си правя точно такъв експеримент с чисто нов домейн. От около два месеца на него има точно 2 реда текст с h1 и h2 и излиза около 10-та страница в Гугъл по ключови думи :) Но не е това важното. Според мен е добре домейнът да се пусне колкото се може по-рано, за да получи някаква тежест след време в Г, тъй като той отчита старостта на домейна от момента, в който е открил домейна, а не от датата, когато е регнат (така казват поне 8)).
И покрай новините, че има ПР ъпдейт се сетих да проверя дали има нещо ново покрай тоя домейн и какво да видя - ПР3 за 2 месеца със съдържание от 2 реда :)
 
От: Нов домейн, трябва ли да го хостна без съдържание

А Google ще намери ли сам страницата, или трябва поне един линк към нея?
 
От: От: Нов домейн, трябва ли да го хостна без съдържание

А Google ще намери ли сам страницата, или трябва поне един линк към нея?
Здравей и добре дошъл тук. Приятен престой ти пожелавам и весело както и убочително прекарвване на времето ти във форума.

Ще намери домейна от Ху иса, но след известно време, по-сигурно е да му се пусне линк/ове за да бъде намерен. Това е при условие че линка е от индексирана страница, вече колко бързо ще го намери Г зависи и от PR на дадената страница и колко често бота я посещава и разблежда всичко по нея.

А сега и по темата: и аз съм на мнение че ако му се сложи нещо - ще бъде по-добре от празна страница. :wink: И по възнможност текст с някой друг болт куирд...или хед....вече сам си преценяваш...:wink:

Успехи...
 
От: Нов домейн, трябва ли да го хостна без съдържание

Слагаш малко текст и след това си добавяш сайта в google webmaster tools, верифицираш и до 1 седмица трябва да е в индеска, ако текста ти е що-годе уникален. Може да му направиш и един fake rss и да го пингнеш, ама това вече е амо доста го бързаш
 

Горе