Нов проект - представяне и критики

Здравейте,
преди няколко дена пуснах един нов сайт - http://osveji.com/, който представлява директория ( http://osveji.com/direktoria/ ) и социална мрежа ( http://osveji.com/social/ ). Можете спокойно да добавяте вашите сайтове в директорията и вътрешни странички в социалната мрежа. Сайтът все още е доста ранна версия и може да се натъкнете на някой бъг. Системката е писана от мен - надявам се да ви хареса.
Ето и малко насоки, тъй като не е баш като drigg, pligg и т.н.
За да добавите сайт в директорията/социалната мрежа трябва да се регистрирате. Автоматично сте одобрен (няма нужда да отваряте имейл, да активирате и т.н.). Логвате се. За да добавите сайт натискате бутончето най-горе "Добави сайт". За да добавите линк в социална мрежа натискате бутончето "Добави връзка".
"Добави сайт" - полетата са няколко и са задължителни. Линк (нека не е към 18+ сайтове и такива с копирано съдържание). Така или иначе след време ще има модерация :). Заглавие - може да е каквото поискате включително и само думичка, фразичка, за която се борите в google. Нека категорията е добре подбрана! Описанието нека добре да описва какъв е сайтът!
"Добави връзка" - първо въвеждате линка и натискате добави линк. Ако има някакви проблеми, ще се изпише. Не добавяйте сайтове с копирано или 18+ съдържание. Ще се появят няколко други полета.Автоматично ще се вземе заглавието от посочения линк като вие можете да го редактирате на ваша воля. Автоматично ще се вземат 5-6 снимки от вашата страница. Можете да изберете коя от тази снимка да бъде използвана за публикацията. Можете да изберете снимка от компютър или да потърсите в google за снимки чрез ajax формичка. След това избирате подходящата категория, пишете някакво подходящо описание, подбирате няколко подходящи до 15 тага разделени със запетайка. Натискате бутончето "Добави сайт" ( трябва да го преименувам, но съм зает с други дела ).
Отделно публикациите могат да се споделят в edno23.com, в twitter, facebook, svejo.net. Публикациите могат да бъдат коментирани, гласувани, добавяни в любими. Сайтовете (примерно www.vbox7.com) могат да бъдат филтрирани или пък потребителите. Така на основните места публикациите от този сайт (потребител) няма да се показват, ако искате разбира се. Има опция за добавяне в любими. Общо взето системката има функционалността на svejo.net като не претендирам, че моята е по-добра.
Хайде, поразгледайте, добавете това-онова. Коментирайте :)
Поздрави,
Мартин Радев
 
От: Нов проект - представяне и критики

Браво, добре е! Още малко дизйн и трябва и ще спи
 

Горе