Продава се: Нов проект, съвместно сътрудничество в сферата на здраве, фитнес и лекарства

E.Ivanov

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте,
първо тук ще пиша за проекта и ако няма интерес, ще изкарам проекта на "светло" пред по-голяма аудитория.
Убеден съм че в този прекрасен сайт има много сериозни хора, но не са и малко хората ще го нарека "без конкретна визия".
В този ред на мисли, моля хората без идея ("конкретна визия") да не изискват допълнителна информация, с цел да не си губим времето взаимно.

Да започнем с проекта.
Общи:
Имам сайт на здравна тематика, в момента работи изцяло като справочник на тема лекарства и някой хранителни добавки.
Сайта има няколко секции, освен основната търсачка, както и прикачен wordpress за новини.
В сайта има представени над 35000 артикула, като всекидневно тече и редакция на съществуващи и добавяне на нови.
Секция "Аптека на близо", залегнала в сайта според адрес и в мобилното приложение, "Бабини рецепти", с рецепти от народната медицина, "Заболявания", където секцията се нуждае от добавяне на информация, "Представя", където се представят продукти с линк към съответният заявил желание за представяне и най-новата секция "Е-добавки", където може да се получи информация за всички "Е" та в храните, както по код, така и по име на самата добавка, което приложение е залегнало и в мобилното приложение.
Към сайта има и мобилно приложение, ще го нарека първото такова, което е вързано към сайта и към 04.02.2015г има 3560 изтегления от потребители.
Приложението се тегли от официалният плей строр на Гугъл от мобилните устройства напълно безплатно.
В самото приложение може да се получи информация за лекарства, някой хранителни добавки, "Е та в храните" ,"Лекарствен напомнител", единственото приложение за смарт устройства изцяло на български език, "Аптека на близо", като показва обектите около устройството с възможност за добавяне на нови обекти от страна на потребителите, стига да имат пуснати мобилни данни (интернет) и GPS. Последното добавено е и възможност за гласово търсене в лекарственият справочник и в "Е добавките".
Предстои вграждане на преводач за хора, които не знаят български език.

Самият проект

Предлагам следните възможности.
1.В сайта и мобилното приложение ще се направи секция да кажем "Хранителни добавки и фитнес", където един търговец, който може и да няма онлайн магазин, но е добре да има, ще представя своите продукти в сайта и мобилното приложение, където в мобилното приложение ще има бутон "Купи", и след натискане на бутона от потребител на мобилното приложение, ще се изпраща директно на търговеца имейл с артикула и телефон за обратна връзка, за до уточняване на подробности за доставката, в сайта пък ще има "бърза връзка" за даденият продукт, като след натискане на бутон "поръчай", потребителя ще въведе име и телефонен номер за обратна връзка.
Може да се направи и секция фитнес и тренировки, където може да има цели програми за фитнес, с всички обяснения за тренировка, както и хранителни режими, добавки, където съответно добавките могат да се закупят по горната схема на клик.
2.В сайта и мобилното приложение може да се направи и секции "съвети от специалистите", където може да бъдат представени лекари и други специалисти, със съответни координати за връзка, където пък самите лекари и специалисти ще публикуват полезна информация.
По всички теми, дизайна ще бъде предложен от желаещите да се включат в проекта.
Излишно е да казвам за рекламите, които бихте могли да пускате в сайта и в мобилното приложение.
Посещенията на сайта са около 400 уникални на ден, като в това число не са включени посещенията от мобилното приложение.
80% от описаните посещения са генерирани посредством търсачки, като над 75% е генериран от гугъл.

Цени и условия
За направата/ доработка на сайта и създаване нова функция в мобилното приложение, цената е 2000 лева , като от вас се очаква дизайн и изпращане на информация/ свързване на вашият сайт с мобилното приложение (това са технически подробности, вече при уговорката ще Ви посоча как стават нещата, че дори и да промените цена, тя да се променя и в приложението и в сайта.)
Функционалност за лекари и специалисти, според дизайна който предлагат , но цената няма да надхвърли 1500 лева.
Функционалност за програми за фитнес и диети, като Вие предложите дизайн, цената е 1500 лева.
Всички останали доработки ще са предмет на допълнителни договорки.
След като се направят всички неща, от моя и Ваша страна и се стартира проекта, въз основа на продадените артикули посредством сайта и приложението, въпрос на уговорка, ще се плаща % от реализираният оборот (тук изцяло ще се разчита на коректността на търговеца).

Сайта и приложението имат доста голям потенциал да се превърнат в "Здравен портал", където може да се добавят много възможности, а с мобилното приложение "Лекарствен справочник", ще сте единствени представени в гугъл плей.
В следващ етап от време ще се напише мобилно приложение за IOs (Apple), но за сега това е проекта.

Моля само сериозни хора да пишат и изискват допълнителна информация за проекта.
Допълнителна информация може да получите на конкретни въпроси на ЛС или на имейл info (at) apteka-info.com
Пожелавам Ви успешен бизнес.

п/п
Моля модераторите, ако преценят че темата не отговаря на раздела, да я преместят или да ме уведомят аз да направя необходимото.
 
От: Нов проект, съвместно сътрудничество в сферата на здраве, фитнес и лекарства

За apteka-info.com ли става въпрос? Не мисля, че с такова има би се получил ефекта, който търсиш. Просто съвет е ако търсиш "портал" или нещо по-глобално, промени името на нещо по-кратко.
 
От: Нов проект, съвместно сътрудничество в сферата на здраве, фитнес и лекарства

За apteka-info.com ли става въпрос? Не мисля, че с такова има би се получил ефекта, който търсиш. Просто съвет е ако търсиш "портал" или нещо по-глобално, промени името на нещо по-кратко.
Благодаря за безспорно ценният съвет.
Определено този подход, които сочиш е печеливш, използвал съм го в няколко успешни проекта.
Темата обаче е за друго, името почти не играе роля при гарантирани потребители (мобилно приложение), както и че вече е наложено на потребителите и присъства в интернет пространството.
За момента са около 10 000 потребители месечно, знам какво трябва да направя при евентуален интерес на колега и съответно как и къде точно да покажа сайта и приложението, както и да направя още едно мобилно приложение с тенденциозно име за Андроид и IPhone , което отново да е свързано със сайта.
При добър мениджърски подход от страна на бъдещият колега, в смисъл предлагане на пакети и тн. продуктите му могат да започнат да присъстват повече в аптечната мрежа.
 
От: Нов проект, съвместно сътрудничество в сферата на здраве, фитнес и лекарства

не мога да разбера какво точно търсиш - бизнес партньор, или търговци/лекари, които да рекламират при теб?
 
От: Нов проект, съвместно сътрудничество в сферата на здраве, фитнес и лекарства

Ще го нарека така:
Бизнес партньор или търговци/лекари , които да публикуват стоките/услугите си, като при търговците, ще е малко като "дробшипинг", лекари и други могат само да си измислят представянето, за което ще се направят съответните доработки, за да бъдат съответно представени в сайта и мобилното приложение.
 

Горе