Нов сайт - нужда от консултация

imthedevil

Member
Здравейте,

Ясно ми е, че тези неща на аванта не стават, но независимо от това бих искал да помоля за коментар по малък сайт на хотел (в общи линии ми е нужна обратна връзка, да знам какво бъркам). Постарал съм се да спазя повечето препоръки. Все още не съм почнал да го обявавям по директории (не съм сигурен до колко има смисъл и в социални мрежи) - предпочитам първо да чуя вашето мнение. Върти ми се и един такъв въпрос - многократно е споменавано, че при обявяване по директории (и други) е желателно описанието да е различно - това добре, но в конкретния случай проблема ми е, че става въпрос за малък сайт, с малко снимков и текстови материал и се чувствам силно затруднен да генерирам по примерно две различни описания за всяка страница. Ще бъда благодарен за всякакви съвети!

В крайна сметка, от много приказки щях да забравя и адреса - www.relaxbyala.com
 
От: Нов сайт - нужда от консултация

Направи една Фейсбук страница, давай на всеки, посетил клиента една визитна картичка, на коята да има и линк към фейсбук страницата, пробвай да размениш линкове с туристически портали или плати за ревю в някой туристически блог. Освен това винаги съм смятал, че подобни сайтове трябва да са мултиезични - поне на английски да го има също, дори и един клиент да не попадне по този начин, поне вдига престижа.*
 
От: Нов сайт - нужда от консултация

Първо благодаря за съветите! Иначе - въпросът със фейсбук страницата си казвам с ръка на сърцето - няма да се справя. Преди седмица някъде, цял ден рових из фейсбука (а и в куп допълнителни външни помощни материали) и като цяло цялата схема на работа продължава да ми е изключително заплетена и неясна. Извън това - фейсбук добре, но какво да публикувам там в крайна сметка? Т.е. това не е да кажем туристически портал или подобен сайт, в който да се появяват всеки ден нови материали. За мултиезичността - това не зависи от мен. Това е поискал клиента, това е и което съм направил (уви съветите за платено ревю и визитните картички също са извън възможностите ми, поради причината от предното изречение).
 
От: Нов сайт - нужда от консултация

Оправи си тайтълите на страниците. Кратки, ясни и насочени към думите/фразите, които хората търсят, а именно:
На началната страница махни това "Начало" и го направи тайтъла нещо от сорта на "Семеен хотел Релакс - град Бяла на брега на морето"

В текста на сайта вкарай също семеен хотел, хотел на брега на морето, почивка в град Бяла... такива работи, които се търсят.

Като си оправиш нещата, почвай да събмитваш по директории, като линкваш под "хотел град бяла"... семеен хотел на брега на морето, ...и прочие :)

Толко от мен.
 

Горе