Нов световен ред с 2 липи отпред

3. Зората на „домашния терор“ (с което свършва)

В резултат на сегашната ескалация на събитията в Украйна изглежда неизбежно да се появят отново усилията да се използва RIM за рисуване на Русия като движеща сила зад „транснационалния бял надмощие“. Изглежда, че това усилие има за една от целите си минимизирането на ролята, която неонацистки групи като батальон Азов, неонацистката паравоенна единица, вградена в Националната гвардия на Украйна, играят активно в настоящите военни действия.

През януари тази година Jacobin публикува статия за усилията на ЦРУ да нагнети бунт в Украйна, отбелязвайки, че „всичко, което знаем, сочи към вероятността [групите, обучавани от ЦРУ], да включват неонацисти, вдъхновяващи крайнодесни терористи по света."
ой цитира доклад от Уест Пойнт от 2020 г., в който се казва, че: „Няма видни личности сред крайнодесни екстремистки групи в Съединените щати и Европа активно търсят връзки с представители на крайнодесните в Украйна, по-специално Националния корпус и свързаната с него милиция, полк "Азов". В него се добавя, че „базирани в САЩ лица са говорили или писали за това как обучението, налично в Украйна, може да помогне на тях и другите в техните паравоенни дейности у дома“.

Дори ФБР, макар и по-публично загрижено за RIM, беше принудено да признае , че базираните в САЩ бели върховенци са култивирали връзки с групата, като Бюрото посочва в обвинителен акт от 2018 г., че се смята, че Азов е участвал в обучение и радикализиране на United Базирани в щатите организации за надмощие на бялото."
За разлика от тях, не остават доказателства за някакви конкретни връзки на един американски гражданин с RIM.

Тъй като сега ЦРУ подкрепя бунт, за който видни бивши служители на ЦРУ твърдят, че ще се „разпространи през множество граници“, фактът, че силите, които се обучават и въоръжени от агенцията като част от това „предстоящо въстание“, включват батальон „Азов“. Изглежда, че ЦРУ е решено да създаде още едно самоизпълняващо се пророчество, като развъжда самата мрежа от „глобално превъзходство на бялото“, което служителите на разузнаването твърдят, че е „следващата“ голяма заплаха, след като кризата Covid-19 отслабва.

Инжектирането на групата RIM в разказа също трябва да предизвика загриженост. Изглежда правдоподобно, като се има предвид наименованието на групата като терор преди конфликта и предполагаемите й минали връзки с конфликта в Украйна, че обучен от ЦРУ украински бунтовник, може би от група като Азов или еквивалент, с готовност ще се представя за член на RIM , което позволява на RIM да бъде етикетирана като „новата Ал Кайда“, с нейната оперативна база, удобно разположена в Русия и присъствието й там, „толерирано“ от Москва. Това със сигурност би послужило на сегашния, доста широко разпространен наратив, приравняващ Путин с Адолф Хитлер след решението на Русия да започне военната си кампания в Украйна. Той също така би послужил за започване на сериозно досегашната до голяма степен спяща война срещу вътрешния терор, инфраструктурата за която беше стартира от администрацията на Байдън едва миналата година.

Докато 6 януари беше използван за приравняване на подкрепата за бившия президент Доналд Тръмп с неонацизма и превъзходството на бялата раса, последните статии, които последваха неотдавнашната военна кампания на Русия срещу Украйна, умишлено свързват този разказ за „Путин като Хитлер“ с републиканците на САЩ. Американските консерватори отдавна са в центъра на насаждането на страх от „вътрешен терор“ през последните няколко години (те, между другото, също са по-голямата част от собствениците на оръжие).

Редакционна статия на Робърт Райх, публикувана в The Guardian на 1 март, твърди, че „светът е плашещо заключен в смъртна битка между демокрацията и авторитаризма“.
Райх продължава да заявява, че нахлуването на Русия в Украйна „е нова студена война... Най-голямата разлика между старата студена война и новата е, че авторитарният неофашизъм вече не е само външна заплаха за Америка и Европа. Негова версия също расте в Западна Европа и САЩ. Той дори превзе една от големите политически партии в Америка. Водената от Тръмп републиканска партия не подкрепя открито Путин, но враждебността на Републиканската партия към демокрацията се изразява по начини, познати на Путин и други автократи. Появиха се и други статии с подобни твърдения The New York Times и The Intercept , наред с други, само през последната седмица.

На 2 март Salon последва статията на Райх с подобна редакционна статия , озаглавена „Как превъзходството на бялото подхранва любовната връзка на републиканците с Владимир Путин“, която завършва с твърдението, че „днешната Републиканска партия е най-голямата в Америка и в света организация за превъзходство на бялата раса и бяла идентичност“ и „че „консерватизмът“ и расизмът сега са едно и също нещо тук, в Америка“.

Тъй като това замъгляване на водите по отношение на отношенията между Путин, Републиканската партия на САЩ и белия надмощие ескалира, ние също имаме разузнавателни агенции в Европа и САЩ, които все повече свързват опозицията срещу мерките на Covid, като блокиране и мандати за ваксини, с неонацизма, бялото превъзходство и крайната десница, често с малко или никакви доказателства. Това наскоро се случи с конвоя на свободата в Канада, а наскоро германските агенции за сигурност и служители твърдяха само преди дни, че вече не могат да правят разлика между „крайнодесни радикали“ и онези, които се противопоставят на мандатите за ваксини и ограниченията на Covid.
Въпреки това, тези усилия за свързване на противопоставянето на мерките Covid с „вътрешния тероризъм“ и крайната десница датират от 2020 г.

В допълнение към тези тенденции също изглежда неизбежно етикетът „руска дезинформация“, използван и злоупотребяван през последните няколко години, така че всеки несъгласен разказ често е етикетиран като „руски“ по произход, вероятно ще се върне в този контекст и предоставят оправданието за ревностна кампания за цензура онлайн и особено в социалните медии, където се казва, че тази „транснационална мрежа за превъзходство на бялата раса“ зависи от предполагаемия си успех.

Предстоящата терористична заплаха от „глобално върховенство на бялата раса“, ако вярваме на нашите необичайно прозорливи служители на разузнаването, изглежда е „следващото нещо“, което ще сполети света, докато кризата с Covid отслабва. Изглежда също така, че ЦРУ се е короновало като акушерка и е избрало Украйна за родно място на тази нова „терористична заплаха“, която ще създаде не само следващата прокси война между американската империя и нейните противници, но и претекст за стартиране на „ Война срещу вътрешния терор ” в Северна Америка и Европа.

Ако ше ги триеш тея работи, ще почна да си ги копвам в някакво блогче и ще пусна рекламки че да има някаква матрялна файда.

Или ще ги нацепа и ще ги продам на дребно - по 3лв/100 думи върват текстовете... начи от тебе ше изкарвам на вечер по има-няма 30-40 лева.

ПП: Ама насмети нандибанди че е почнала да ти/ми раздава контента бадева.
 
Последно редактирано:
Ако ше ги триеш тея работи, ще почна да си ги копвам в някакво блогче и ще пусна рекламки че да има някаква матрялна файда.

Или ще ги нацепа и ще ги продам на дребно - по 3лв/100 думи върват текстовете... начи от тебе ше изкарвам на вечер по има-няма 30-40 лева.

ПП: Ама насмети нандибанди че е почнала да ти/ми раздава контента бадева.
Блинки и Кулайса ли та накараха, кажи чесно?? Кво викат: "Фани го мани тоя, че подрива имиджа на бизнес форума и има чувствителен отлив вече! Вий сте си по-близки, и двамата сте долни антивакси, виж, щи дадем хостинг-мостинг, домейни-момейни, направи му един блог да са маха, че маматасииба!" Нещо такова, нали?:):):)

И ша върнете римайна да кърти, ша са узападните и ша въртите цифров бизнес, ша помагате за цифровата интеграция, за внедряването на СБДЦ-то, за цифровия идентификатор на Божо Цифровото, накрая и чипо ша ни турите "Няма, няма, нийй сме от наще ора. То няма да боли, то за здраве и сигурност, от на добрите чипо е..." А? Ах вашта м...:):):)

(Не знам дали ше трия. От една стр. е хубаво да видя кво ше правят със слабоизявените непослушници като мен. От друга - що па за двама-трима да си слагам гъзо? Те тия мойте най-кофти. При вас, ако спечели Путин, кат провери онлайн активността, ше каже "А, тва са мойте хора, за тях ше има СБДЦ". Ако победи Запада, ше кажат "КопиДъФънк, ЕГрафикс, елфлейм, тифото - един транш СБДЦ веднага". Па при мен и китайчетата да додат - никво СБДЦ за тоя всеизменник.. Маматасиджаса:):))

Копвай квото искаш, те не са мои, виж че даже не съм си играл да поправям циганийките на автоматичния превод (да не говорим да седна да превеждам таквиз дългуни за нищо). Направо да ти кажа откъде са да поправиш поне текста:)
Тва за украйна и новата алкайда е на жена м/у др. Което ме води към призива за насмитане на нандибанди:

Нандибанди нема да я пипате, дал съм и платинена карта да пише квото и колко си иска. Една зодия сме освен всичко. Пък и редвно си масту.. й се наслаждавам на снимката. Никво пипане!:):)
 
Блинки и Кулайса ли та накараха, кажи чесно?? Кво викат: "Фани го мани тоя, че подрива имиджа на бизнес форума и има чувствителен отлив вече! Вий сте си по-близки, и двамата сте долни антивакси, виж, щи дадем хостинг-мостинг, домейни-момейни, направи му един блог да са маха, че маматасииба!" Нещо такова, нали?:):):)

И ша върнете римайна да кърти, ша са узападните и ша въртите цифров бизнес, ша помагате за цифровата интеграция, за внедряването на СБДЦ-то, за цифровия идентификатор на Божо Цифровото, накрая и чипо ша ни турите "Няма, няма, нийй сме от наще ора. То няма да боли, то за здраве и сигурност, от на добрите чипо е..." А? Ах вашта м...:):):)

(Не знам дали ше трия. От една стр. е хубаво да видя кво ше правят със слабоизявените непослушници като мен. От друга - що па за двама-трима да си слагам гъзо? Те тия мойте най-кофти. При вас, ако спечели Путин, кат провери онлайн активността, ше каже "А, тва са мойте хора, за тях ше има СБДЦ". Ако победи Запада, ше кажат "КопиДъФънк, ЕГрафикс, елфлейм, тифото - един транш СБДЦ веднага". Па при мен и китайчетата да додат - никво СБДЦ за тоя всеизменник.. Маматасиджаса:):))

Копвай квото искаш, те не са мои, виж че даже не съм си играл да поправям циганийките на автоматичния превод (да не говорим да седна да превеждам таквиз дългуни за нищо). Направо да ти кажа откъде са да поправиш поне текста:)
Тва за украйна и новата алкайда е на жена м/у др. Което ме води към призива за насмитане на нандибанди:

Нандибанди нема да я пипате, дал съм и платинена карта да пише квото и колко си иска. Една зодия сме освен всичко. Пък и редвно си масту.. й се наслаждавам на снимката. Никво пипане!:):)
Не обръщай внимание на чашката с надпис.
 
Не обръщай внимание на чашката с надпис.
Дефе, провокаторе:) Аз си имам бизнес с чашки с него и Партито, ний ш'са опрайм, не бери грижа:)
 
Нандибанди си ляга с кокошките и я няма по това време (когато мъжете вършат сериозните бизнеси) тъй че би трябвало да се пренебрегне като фактор.

На дневна светлина не се изкарват прилични пари - не знам вече колко пъти да ви/й/им го казвам...
 
Дефе, провокаторе:) Аз си имам бизнес с чашки с него и Партито, ний ш'са опрайм, не бери грижа:)
Не те провокирам за лошо, даже не смятам че е провокация.
 
Не те провокирам за лошо, даже не смятам че е провокация.
Знам бе Дефе, виж че преувеличавам да се правя на интересен и аз. Да не мислиш, че го взимам насериозно:)
 
:)Чакай да хвърлим малко пиратки, за всеки случай, че знай ли се, пък да видим...
---

РУСИЯ И КИТАЙ НЕ СА ПРОТИВ NWO, ТЕ ПОМАГАТ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО МУ ЧРЕЗ ЗАПАДНО ФИНАНСОВО САМОУБИЙСТВО ЧРЕЗ САНКЦИИ СРЕЩУ УКРАЙНА
8 март 2022 г

Докато всички основни медии, точно както по времето на ковид psyop, прокламират една и съща сюжетна линия, алтернативните медии правят същото. Това ви дава два лагера, в които „мейнстрийм медиите в лагера” представят Русия като голямата лоша мечка, а „лагерните алтернативни медии” представят Русия като противник на Новия световен ред и против Великото възстановяване.

Най-голямата илюзия, която трябва да разбием, е, че алтернативните медии няма да бъдат под контрола на големи пари.

Още по време на ковид psyop стана очевидно, че тяхната история изглежда идва единодушно от същия източник. Въпреки това, тъй като алтернативата е представена като таванска журналистика, тя трябва да създаде впечатлението, че милиардите Blackrock и Vanguard и други подобни нямат контрол над нея, но затворените редици в сюжета предполагат друго.

Като цяло е време да заключим, че алтернативните медии са пазител на алтернативното мислене на хората.

Последната алтернативна сюжетна линия (която трябва да се пази отвсякъде) е проруската позиция. И това е правилно в известен смисъл, но ви заслепява за голямата картина.

Разбира се, правилно е Русия да постави своите граници за разширяването на НАТО. Разбира се, правилно е да се каже, че НАТО провокира Русия и разбира се е очевидно, че нацистките фракции на Азов са били открито подкрепяни, обучавани и въоръжени от Запада. Но като се фокусирате само върху това, вие губите от поглед голямата картина.

Предположението в алтернативните медии е следното: на Русия и Китай им е писнало от плановете за Великото възстановяване и задвижвания от Запада Нов световен ред и сега са натрупали достатъчно икономическо и военно влияние, за да противодействат на офертите и пробивите. Голямото нулиране. Сякаш Q Anon на Доналд Тръмп насочи фалшиви надежди към Путин и Си Дзинпин.

Наистина трябва да видите играта; играта на контролирания наратив, където алтернативните медии обявяват сюжета единодушно, така че да не гледате от другия ъгъл, защото ние сме стадни животни и вярваме на нещо само ако се потвърди по няколко канала. Там трябва да направите скок, за да разберете, че алтернативните медии също са контролирани и трябва да втриете в единствената алтернативна сюжетна линия, която искат.

Запитайте се: ако Blackrock, Vanguard имаше милиарди, за да държат медиите в джобовете си, алтернативните медии щеше да останат недокоснати? Или те също получават разказа централно?

Сюжетът на алтернативните медии няма да издържи, ако просто погледнете глобалния подход за блокиране и ваксинация през последните две години. Ако Путин и Си Дзинпин бяха против Великото нулиране, те нямаше да участват в измамата с коронавирус. Там САЩ бяха обвинително сочени към Ухан в Китай, но това е част от играта да се направи лъжата достоверна. Време е да се види това.

Всички политически лидери започнаха поетапно задължителната ваксинация и всички показаха кристално ясно, че са за Великото възстановяване и за Новия световен ред. И казвам ви, виждаме това отново. Просто трябва да видите отклоняващите маневри на алтернативния разказ.

И Путин, и Си Цзипин са свързани със Световния икономически форум и всеки, който смята, че са се разделили, защото е разбрал, че това е западна игра, просто е бил заслепен от алтернативните медии. Нека премахнем този блясък и да видим какво наистина се случва.


Това, което наистина се случва е, че Голямото нулиране се реализира на различни фази. Първата фаза беше коронавирусът psyop. Това трябваше да положи основата за блокиране, задължения за ваксинация и цифрова система за контрол, която се трансформира от приложение за QR код в цифров паспорт с всичките ви данни. Целта е китайската моделна система за социални кредити.

Във втората фаза системата за социални кредити трябва да бъде свързана с цифрово проследими пари. За предпочитане е цифрова валута на централната банка (CBDC). За това валутата, която сега е световният стандарт (доларът), първо трябва да загуби позицията си. Това е част от сценария, който нарекох тук като „основен сценарий“, в който описвам прогнозата си за хиперинфлация, падането на долара, гражданската война в САЩ, разпадането на НАТО и турското превземане на Европа (която през 2021 г. и предвидих за 2022 г.).

За това трябваше да има война. Неразумността на Запада в стремежа си към експанзия към руската граница е предварително замислен план. Същото важи и за конфликта в Тайван с Китай. Виждаме дамите и господата на върха да играят играта шах, предназначена да създаде илюзията за враждебност, докато работят заедно за Голямото възстановяване.

Така че войната в Украйна е напълно преднамерена и Зеленски и Путин, както и европейските, американските и китайските лидери играят своята роля. Целта не е Украйна, целта е хиперинфлация и падането на долара. Това ще доведе до разпадането на НАТО и изтеглянето на САЩ, тъй като самата страна ще бъде хвърлена в пълен хаос и вероятно ще възникнат две фракции, които да се бият помежду си.

Турция има най-силната армия след САЩ в алианса на НАТО и е изградила голяма военна индустрия. Следователно Турция вероятно ще се потопи във вакуума на властта и ще реши липсата на единна политика и лидерство в Европа чрез силата на силната ръка.

Всичко това полага най-здравата основа за страхотно нулиране. Така че е илюзия да вярваме, че случващото се на световната сцена се основава на случайност или че Путин е новият велик спасител. Китай също няма да ни спаси. Напротив, Голямото възстановяване, което сега се ускорява чрез войната около Украйна, ни ускорява под цифрова централна система за управление според китайския модел. Това е Голямото нулиране.

В близко бъдеще ще видите, че Холандия, Германия и Италия искат да следват различна линия по отношение на Украйна от останалата част от Европа. Финансовите санкции срещу Русия ще ударят собствената й икономика като бумеранг, предизвиквайки глобалния срив на долара, хиперинфлация и голяма депресия. Последващият хаос и кипящият конфликт между Турция, Франция и Гърция ще гарантират, че старите бойни приятели на Турция (Холандия, Германия и Италия) няма да застанат на пътя на турското превземане на Европа.

Не забравяйте, че Холандия, Германия и Италия всъщност са били братя по оръжие в Първата и Втората световна война. Тогава трябва да видите подобието на холандската съпротива през Втората световна война и да знаете, че принц Бернар е бил нацист. Тогава трябва да разберете, че Адолф Хитлер беше пионка на ционисткото силово поле, на когото всъщност беше позволено да положи основата за създаването на Държавата Израел и диаспората на евреите в Израел. Да, това минава през сценарните войни и с цената на милиони смъртни случаи, но това не притеснява изпълнителите на сценария.

Ако Турция се потопи във вакуума на силата на НАТО, когато САЩ са принудени да се оттеглят от европейска територия, Турция вероятно ще уважава границите на Русия, ще сключи сделка за разделяне на Украйна на европейска и руска част и след това стартира строг фашистки режим в Европа , при което всички планове за дигитален паспорт и система за социален кредитен рейтинг, плюс цифрова централна (проследима) валута, ще бъдат ускорени.

Турция вероятно ще сключи сделка с Русия и Китай за нулиране на цялата финансова система, което след това ще възстанови спокойствието за момента. Ще оставя настрана това, което се развива в САЩ за момента, но всъщност все още има световна война в списъка. Ще бъде за Йерусалим, но това е следващата част от основния сценарий...
------------------------------

ЩЕ БЪДЕ ЛИ 12 МАРТ D-DAY ЗА ГОЛЕМИЯ ПЛАНИРАН ИКОНОМИЧЕСКИ КРАХ НА УКРАЙНА ЧРЕЗ КАТАЛИЗАТОР ЗА НУЛИРАНЕ?
9 март 2022 г


На 2 март Европейският съюз обяви, че седем руски банки ще бъдат забранени от системата за съобщения SWIFT в ход, който ще влезе в сила на 12 март. Така че следващият уикенд ще бъде решаващ момент.

Золтан Позар, бивш служител на FED, търговец и финансов анализатор, заяви на 7 март : „когато изтръгнете 500 милиарда долара във валутни резерви от системата, наложите санкции и блокирайте Русия от SWIFT (12 март на живо) и принудите западните банки и суровинните търговци да се самонаблюдават, а не да търгуват със стоки от най-големия производител на стоки в света (Русия), непредвидени неща могат и ще се случат."

Преди нахлуването в Украйна Русия е натрупала 500 милиарда долара резерви в долари, за да се защити от възможни санкции от Запада. Но сега по-голямата част от него е замразена. От водещите страни, в които се депозират тези активи, Китай е единствената, която не е обявила санкции.

Китайската част от тези резерви от 500 милиарда долара е 17,7% (88,5 милиарда), което би означавало, че 88,5 милиарда все още участват, но това е погрешно схващане, защото изключването на системата SWIFT означава просто, че тези пари не могат да бъдат прехвърлени поради липсва банкова комуникация през системата SWIFT.

Едно добре известно изявление на Позар всъщност е кристално ясно: „Ако имате заем от няколко милиона от банка, това е ваш проблем. Ако сте взел милиарди назаем от банка, това е проблемът на банката."

И точно това трябва да обърнем внимание, когато става дума за 12 март. Русия е взела на заем 500 милиарда долара от централната банка на САЩ. Русия обаче не е направила това директно с Федералния резерв, а е направила това чрез големи банки в Европа, САЩ, Япония и Китай. Опитайте се да погледнете на това търпеливо, защото е важно.

Графиката в тази статия
не показва пълните 100% и пълните 500 милиарда, а седемте най-големи заема (на стойност 395 милиарда долара или 79% от тези 500 милиарда)

Ефектът от това е следният: Русия е изключена от SWIFT и по този начин не може да изплаща заемите към банките на гореспоменатите държави.

Конкретно това означава, че банките от горните страни имат дълг към американската централна банка (FED), защото са взели тези пари на заем за Русия от FED. Така че те все още трябва да изплатят това обратно на същия FED, като знаят, че руско възстановяване никога няма да дойде отново (поради изключването на SWIFT).

„Да, но тези милиарди долари не са в банковата сметка на руската централна банка; те са в банковите сметки на банките в посочените по-горе държави.” Да видим какво ще стане тогава. Вземете например Германия, която има 12,2% от 500 милиарда долара в банка за Русия. 12,2% представляват стойност от 61 милиарда долара.

Русия може да е поела този заем чрез обезпечение в рубли или злато или да е гарантирала сумата чрез бъдещи доставки на петрол и газ. Някъде трябва да бъде предоставена гаранция, защото не можете просто да вземете 61 милиарда долара назаем от германска банка (която от своя страна трябва да ги заеме от американската централна банка, FED).

Ако Германия замрази тези 61 милиарда (което се случва чрез блокадите на SWIFT), Русия вече не трябва да отговаря на гаранцията. В крайна сметка има нарушение на договора. Но германската банка трябва да използва 61 милиарда на Фед. Този дълг все още е неизплатен. В същото време Германия е силно зависима от руския газ и петрол, но Русия вече не трябва да изпълнява това задължение.

Следователно очевидно суровите санкции срещу Русия не са нищо повече от финансово самоубийство на Запада. Няма да навреди на Русия, че не й осигури 500 милиарда долара. Може просто да прави бизнес с Китай, Турция* и други страни в рубли. Необходими бяха само тези 500 милиарда, за да се прави международен бизнес в долари.

(*Вижте плановете на Ердоган тук:

На кого това наистина вреди, банките, които са взели назаем и запазили тези пари за Русия от Централната банка на САЩ (FED)? Те имат тези долари в сметката си, но сега са необезпечени и взети назаем. Така че рано или късно те трябва да върнат това на FED. И в това се крие същността.

Ако всички тези банки, които са запазили тези милиарди за Русия, изведнъж трябва да върнат десетки милиарди заети пари на американската централна банка, защото те могат да получат този заем само защото Русия беше гарант, те ще рухнат. Става въпрос за следните суми (в милиарди) за 7-те най-големи партии:
Китай - 88.5
Франция - 78
Япония - 64
Германия - 61
САЩ - 42,5
BIS (Банката за международни разплащания)/МВФ
Великобритания - 29

Тъй като Китай не прилага санкции срещу Русия, Русия все още може да покрие този доларов дълг към Китай с гаранции за доставка на петрол и газ (или със злато). Американска банка (няма идея коя) също е служила като кредитор на Русия. Следователно тази банка има дълг от 42,5 милиарда евро към FED и не получава нищо от Русия. Една френска банка все още има 78 милиарда долара, за да използва FED, а германска - 61 милиарда долара.

И така, кой е големият победител в тази игра с дузпи? Русия, защото е взела пари назаем, но не трябва да дава гаранцията. Може да не успее да достигне до взетите назаем пари, но наистина не е сложило злато в трезорите на тези немски или френски банки. Следователно проблемът със санкциите всъщност се превърна в проблем за големите банки и за самия Фед.

И така, кой е големият победител в тази игра с дузпи? Русия, защото е взела пари назаем, но не трябва да дава гаранцията. Може да не успее да достигне до взетите назаем пари, но наистина не е сложило злато в трезорите на тези немски или френски банки. Следователно проблемът със санкциите всъщност се превърна в проблем за големите банки и за самия Фед.

Следователно можем да кажем, че 12 март ще бъде ден на D за тези големи банки и централната банка на САЩ. Или FED отписва 500 милиарда долара, или банките (които дължат парите на FED) се сриват.

Да цитирам Золтан Позар: „Ако вярвате, че Западът може да създаде санкции, които максимизират болката за Русия, като същевременно минимизират рисковете за финансовата стабилност на Запада, може и да повярвате в еднорозите."

Както казах в статиите от последните две седмици, войната в Украйна е част от основния сценарий, който трябва да предизвика падането на хегемонията на САЩ и падането на долара в полза на Великото възстановяване. Санкциите срещу Русия не са нищо друго освен финансово самоубийство на Запада.

Дори бивши американски съюзници като Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства не си сътрудничат със санкции и призиви за намаляване на цената на барел петрол, като произвеждат повече и по този начин оказват натиск върху Русия. Това отдавна е мат и само ако вярвате, че Джо Байдън и европейските лидери са напълно изгубили ума си, можете да повярвате в това, което правят; в противен случай това е просто скрипт.

Липсват всякаква логика и здрав разум. Санкциите срещу Русия са финансово самоубийство, предназначено да улови обикновените хора чрез дефицити, създадени от войната в Украйна и желаната хиперинфлация в полза на Великото възстановяване.

---------------
"Вижте как пропагандната машина обръща всичко, за да прикрие какво наистина се случва:

"Русия е на ръба да не изпълни финансовите си задължения поради суровите западни санкции, наложени заради войната в Украйна. Това е според агенцията за кредитен рейтинг Fitch, която понижи още повече кредитния рейтинг на Русия."
 
"Петък е 11 март. 11 март 1917 г. е основна дата в първата така наречена "демократична" руска революция. В този ден Думата се обърна срещу царя, за да създаде ново "демократично" правителство... което унищожи 1000-годишната монархия на Русия.

Това, което повечето хора не знаят, е, че правителството на САЩ е насърчило тази „демократична“ революция. В речта си през април 1917 г. пред конгреса от Първата световна война [същата реч Уилсън каза, че войната ще направи света безопасен за демокрацията] президентът на САЩ Уилсън нарече революционерите, свалили руския цар, „партньор на Америка“.

Преди няколко дни телевизионните новини интервюираха "експерт по Русия", който каза... Путин не възкресява Съветския съюз. Путин възкресява Руската империя. Ако това е вярно, тогава датата на унищожаването на последната руска империя, 11 март, би била символична."

---
?:)
"Русия започна активна подготовка за изключване от глобалния интернет.
Не по-късно от 11 март всички сървъри и домейни трябва да бъдат прехвърлени в зоната #Russian. Освен това се събират подробни данни за мрежовата инфраструктура на сайтовете."


FNMJUJPXwA8yNBi

?:)
---

"...само 2 дни след като Световният икономически форум премахна Cyber Polygon от своята уеб страница..."
 
цифровии малко
---

?

Министерство на цифровата трансформация на Украйна, публикувано на 08 март 2022 10: 27

Към днешна дата в рамките на ePidtrymka украинците могат да получат помощ в размер на 6500 Гривни. Именно в районите, които са най-силно засегнати от боевете.

Плащането може да бъде изразходвано за определена цел.
...
Изплащането е насочено към подпомагане на населението в районите, където се провеждат най-активните военни действия. Това също ще даде възможност за подкрепа на еднолични търговци, които не могат да се издържат поради избухването на войната.
...
Трябва да се отбележи, че човек може да кандидатства, дори ако вече е получил помощ за ваксинация."

Не можах да го хвана тва: дават помощ на засегнатите от 'войната' по програмата си насърчаване на ваксинацията (тя си е такава по принцип, отпреди 'войната'). Дават на всички засегнати, обаче на ваксинираните; на неваксинирани дават ли, отделно ли им дават, или как? Нещо не можах да го хвана тва:)
 
Новият* доклад на WEF „Напредък към дигиталната агенция“
(с коментари през призмата на автора на копираната статия)
(*нов към 20.02.2022)

WEF го представя като нещо фантастично: „посредник дигитален агент“ скоро ще се погрижи за всичките ви уж трудни избори и решения, така че вече да не се притеснявате за това. В този сценарий цифров агент посредник на данни (вашият цифров „представител“) поема ролята на вземащ решения . (Вашето) съгласие е автоматизирано ... с помощта на AI агентът посредник на данни решава самостоятелно какъв вид съгласия за данни някой би искал да даде. Това отваря вратата за още по-възможно използване на тези данни.(стр.12) . WEF веднага признава, че тук има не само „големи възможности“, но и „значителни рискове“.

„Това се придвижва към напълно автоматизирана система за събиране и обработка на лични данни, за да се премахнат ограниченията за „известие и съгласие“ (= цялата ви лична информация ще бъде събирана извън вас и споделяна с всеки. Така че: КРАЙ НА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА. Прочетете!:) Това е страшна и фантастична област и очевидно не е толкова различна от свят, в който няма никакви изисквания за защита на данните и поверителност: разликата е, че има система, в идеалния случай със спирачки (но не непременно = без спирачки за нея), проектирани по начин, ориентиран към човека, и следователно запазва потребителските предпочитания и съответно прилага потребителски ограничения“.

Обърнете внимание на начина, по който е изразен: „Всъщност няма причина агентите на AI да не могат да бъдат програмирани да бъдат консервативни, ако това съответства на предпочитанията на потребителя.“ „В действителност“ и „може да стане“ само показват технологичната възможност, но ясно се дръжте отворени, че също толкова добре може да бъде направен друг политически избор, който да НЕ ви дава този контрол (вече).

Всъщност, предвид това, което беше въведено и обявено в областта на данните през последните години – помислете особено за QR кода и предстоящата цифрова идентичност на ЕС, която вече е решена – можем спокойно да заключим, че шансът правителствата в сътрудничество с Big Tech, Big Pharma and Big Banks за вас и мен да определим как ще бъде програмиран „вашият“ AI и как ще обработва вашите данни, е 100%.

Дигитален „посредник“, който взема решения вместо вас

На страница 9 се посочва, че вашите лични данни ще се съхраняват в „трезор“ (цифров сейф). Вашият посредник на данни (да речем цифровият „посредник“ или ваше „копие“, който взема решенията вместо вас) ще ви „съветва“ относно използването на вашите данни, „включително да следи кой използва тези данни и за каква цел". Така че просто получавате „правото“ да видите кой вижда всички тези данни и защо, но не и да определяте ДАЛИ това се случва или не. Следователно има огромен шанс подобен „трезор“ скоро да стане задължителен и че няма да можете да правите нищо без тази цифрова идентичност.

Един от начините, по които вашата лична информация ще бъде използвана, е за „осъществяване на социално въздействие, като например принос към академични или научни изследвания“. Е, с оглед на гигантската фалшива научна измама в областта на „изменението на климата“ на CO2 и ковид-пландемията / инжекциите, можете да предположите, че тези с „грешни“ политически убеждения и/или отказващи от задължителните инжекции и „климат“ мерките много просто в “научните” доклади ще бъдат маркирани като “опасност” за обществото, което ще бъде използвано от политиците за ограничаване или дори премахване на тези “опасности”.

Вашият личен дигитален „бог“

Така че изводът е, че ще получите един вид личен дигитален „бог“, който ще взема всички важни решения вместо вас, защото този „бог“ ще знае точно какво искате и от какво имате нужда, като се основава на всичките ви лични данни. И „успокояващото“ нещо за всичко това? В целия доклад автоматично се приема, че правителството ще контролира тотално ВСЕКИ аспект на този процес, чрез този „бог“, и следователно вас.

Разбира се, тези правителства, които винаги са били толкова „надеждни“, автоматично ще споделят вашата информация с други страни, за които смятат, че са надеждни, като министерства, ЕС, WEF, ЦРУ, AIVD и други разузнавателни служби, назовавайки само няколко. Защото да, определено искате да останете „в безопасност“, нали? Тогава наистина се нуждаем от неограничен контрол върху ВСИЧКИ наши данни. Няма какво да криете от нас, нали? Защото в противен случай може да бъдете разглеждан като „заплаха“.

Просто прочетете какво пише на страница 16: „Обществен орган или правителствена агенция може да поеме ролята на посредник, особено когато става въпрос за данни, идващи от публични органи…. Въпреки това, дали даден публичен орган може да бъде наречен „доверен“ в дадена страна, ще зависи от ролята на правителството и степента му на контрол, достъп и използване на законите за наблюдение и свързаните с тях технологии“.

"правна принуда"

Сякаш това съобщение не беше достатъчно – разбирате ли го, нали: „повече контрол = повече надеждност и сигурност“ – също се добавя, че ако няма доверие в системата, в правителството и в основата му намерения, не може да се използва активно, освен под законова принуда („силата на закона“).“ В този контекст се прави позоваване и на „супер посредник“, който трябва да даде възможност за широко споделяне на данни между различни трансгранични участници. Това ще включва толкова много данни, че ще бъде възможно да се обработват само от един вид супер-AI.

Имахме повече от достатъчно негативен опит със „силата на закона“ от 2020 г. (заключване, запушване на устата, социално дистанциране, QR код), където ще бъде добавен европейски идентификационен номер (/QR) от по-късно тази година и постепенно ще се разширява ЕС на задължителни „ваксинации“ под тежко наказание, както сега се случва в Австрия, родината на прословутия фашист с мустаци, чийто тъмен дух очевидно се завръща сериозно. (*В Австрия към момента задължителните ваксинации са временно отменени, защото няма нужда в момента. Т.е.: когато проима нужда - ще се възобнови. Кога ли?)

На страница 26, казус се фокусира върху TDA (Надежден цифров агент) „Valexander“, който се рекламира като „приятелски и надежден“. Това буквално гласи, че само за споделяне на „някои чувствителни или важни данни“ ще бъде поискано директно човешко взаимодействие, т.е. вашето разрешение. Но кой ще определи кои лични данни получават тази класификация? Всичко показва, че това в крайна сметка е самата TDA, задвижвана от всеобхватния AI и разбира се приноса на правителствата.

С други думи: малкият остатък от „лично съгласие“, който ви остава, е поставен там само за сцената, така че всъщност точно както изборите имат за цел да поддържат подобието на „парламентарна демокрация“.

ВСИЧКО ще бъде свързано с вашия цифров ID

„Вашият“ цифров идентификационен номер ще бъде свързан с ВСИЧКО: здравеопазване (включително застраховка), финансови услуги (като достъп до вашите банкови сметки), храна и устойчивост, пътуване и мобилност (= паспорт, закупуване на билети), хуманитарна реакция („до услуги за достъп и показване на квалификации за работа в чужбина“, електронна търговия (за пазаруване и плащане онлайн), социални платформи, електронни правителства (включително гласуване, което означава, че изборите стават цифрови и на резултатите вече не може да се вярва изобщо) и телекомуникации (страница 22)

Телекомуникациите включват достъп до интернет, използване на вашия смартфон и – забележете – наблюдение на (вашите) устройства и сензори за тяхното използване на енергия, качество на въздуха и обем на трафика. Това означава, че вашият смартфон ще бъде постоянно свързан към всеобхватната цифрова мрежа, която ще вижда например в реално време дали сте в задръстване и следователно ще знае къде се намирате и къде отивате 24/7/365 . И трябва да сте наясно, че смартфонът ви не трябва да е включен за това.

Вграден в тялото ви

Смартфон? Със сигурност има много по-добър и надежден начин от това дали го носите в джоба си или не. Защо не го превърнете в имплантиран или инжектиран (нано) чип? По този начин вашето собствено тяло се превръща във вашата лична карта и дебитна карта в едно.

Докладът на WEF също така споменава: Вашият дигитален профил „може да съдържа присъщи характеристики на данни (като биометрични ) ( =физически характеристики ) или присвоени характеристики (като имена или национални идентификационни номера)“. След като този цифров идентификатор бъде въведен и установен, той ще включва и вашето пазарно и медицинско поведение, плюс вашите „оценки и решения“ въз основа на вашия профил и поведение („банката решава привлекателността на дадено лице за заем“). Това не е нищо по-малко от системата за социални кредити, тъй като е въведена в Китай.

Под заглавието „Бъдеще“ (страница 23) буквално се отнасяме до „следващото ниво на посредници на данни („вградено във вашето тяло“, устройства, къщи, градове и т.н.)“. Разбира се, те съдържат и „ паспортите за ваксини “, които никой не иска (стр. 24, каре 4): „Тези паспорти естествено служат като форма на цифрова идентичност“. Признава се, че личните здравни данни са чувствителни, но че „данните за ваксините са невъобразим актив за общественото здраве… В такива случаи не е задължително предизвестие и съгласие (от потребителя) за повторно използване на данните…“

Шваб през 2016 г.: „Това определено ще се случи в рамките на 10 години“

Във френско телевизионно интервю през 2016 г. Шваб прогнозира, че всичко това „определено ще се случи през следващите 10 години“, като се започне с (нано)чипове в нашите устройства и дрехи, а след това „в нашия мозък или в кожата ни“. И в крайна сметка може би директна комуникация между нашия мозък и дигиталния свят. Виждаме един вид сливане на физическия, цифровия и биологичния свят.

Създаването на "System of the Beast" завършено през 2025 г.?

Не забравяйте, че през 2019 г. беше решено тази програма, която трябва да бъде реализирана до 2030 г., да се ускори до 2025 г. („Ускорителят“). Това беше най-вероятно, защото глобалното пробуждане, с което се занимаваме с най-мрачния, античовешки откровено дяволски дневен ред, протича по-бързо, отколкото глобалистите на WEF очакваха. Вероятно и други фактори са изиграли роля..

Заключение: WEF се ангажира да завърши придобилата популярност като т.нр. „Система на звяра“ до 2025 г. Предвид плашещото геополитическо развитие, със сигурност не е немислимо, че 2025 г. чрез редица големи войни – планирани или не – (Украйна-НАТО/Русия, Китай/Тайван, Израел/Иран, Индия/Пакистан), финансови- икономически сривове, големи смущения в доставките на енергия и храни, причинени от „климатичната политика“, ще бъдат придвижени още повече (2023-2024 г.)
---

World Economic Forum

Advancing Digital Agency:
The Power of Data

Intermediaries
INSIGHT REPORT
FEBRUARY 2022

 
Те кво ще им дадат на Украинците не знам, но у нас им дават да живеят в спа хотели и джобни които някои хора не са виждали.
 
Те кво ще им дадат на Украинците не знам, но у нас им дават да живеят в спа хотели и джобни които някои хора не са виждали.
Не бе, идеята е, че чрез "войната" може да ги направят първопроходници на сбдц-ситемата за кредитен рейтинг.
(М/у др. нали ти веднъж спомена за някой, че не е юдей а хазар. Украйна има интересно историческо каганатско минало. Хората си тачат тия неща.. Дълга тема...:)
 
Не бе, идеята е, че чрез "войната" може да ги направят първопроходници на сбдц-ситемата за кредитен рейтинг.
(М/у др. нали ти веднъж спомена за някой, че не е юдей а хазар. Украйна има интересно историческо каганатско минало. Хората си тачат тия неща.. Дълга тема...:)
Вероятно съм казал, че не е евреин. Сериозно количество от хазарите са приели юдаизма в миналото.
 
3.jpg
 
С риск да си навлека гнева на собственика и да бъда прогонена от темата, пускам нещо като превод - обобщение на дългите постове на Мишо Алпаков

п.с. Не може да се пейстне като медия. Нямам идея защо някои клипове биват приемани от приложението медия, а други не.


Май е това, но без превода:
:)
 
@етерИум
Тази картинка, която пуснах са медиите, да не решиш, че е към темата или теб. Това е хем пародия, хем трагикомедия.

Ако не ме домързи ще ти пусна принтскрийн от един от старите ми хардове. С няколко документални филма относно конспирациите, които съм отделил навремето. Такива, които според мен си заслужават.
Дълбоката конспирация е много дълга и объркана тема.
@AseasRoa смята,че интернет все пак дава по-голяма свобода, излаз за други гледни точки.
Навремето такива бяха надеждите. Донякъде е така. Но имай в предвид, че той също е техен. И ни показаха, че и него могат да контролират до степен, до която инакомислещите и несъгласните са навряни в миша дупка.

В никакъв случай, не искам даобезсърчавам. Дори напротив. Търсенето на истината. Несъгласието с догми, не съответстващи на нормалния човешки морал трябва да ги има.
@nandibandi говори за генерали и пешки. Тук говорим за глобална мрежа от най-различни сфери на живота, които се контролират от тях.
Пирамидална и дори бих я нарекъл пара или мета пирамидална структура, в която огромната част от изпълнителите дори не знаят, че са подизпълнители.
 
Как съм го пропуснал...
@етерИум е обвинен във форумна подривна дейност доколкото разбирам?
 
Ех, ех, как ни го изпляскаха тоз нов световен ред преждевременно...
 
Развивам си тезата от другата тема.

Вероятно ще го спрат, но ще изчакат наште да се омажат хубаво за да имат законен повод. Или просто ще вдигнат цената и след няколко забавени плащания - кръц....
Дали от другата страна ще ги чакат да дойде удобния, в случая за Германия момент.
Те много добре си знаят плановете.
Както ги въртят, като спре газа сега чета, че ще оставят въглищните централи. Но няма да спрат данък околна среда или както и да го наричат, а ще го увеличат.
Какво ще направят на Русия? Ще ги превземат? Не могат. Да свалят Путин? Да, могат. Дали наистина искат? Не съм много сигурен.

Обаче в момента гледаме взаимно изключване на едните от другите.
Ние ще теглим. Взаимни санкции. Чакаме другите големи играчи какво ще направят и те как ще развъртят нещата.
Никакъв признак за скорошно приключване. Та даже може да няма антракт да си почине публиката, която може и да е масовка на сцената.

При корона историята имаше антракт. Лятото оставиха два месеца хората да гуляят, като за последно?
Сега антракт нямаше.
Веднага щом се видя слънце на хоризонта, короната към своя край. Ще си отдъхнем.
Не.
Започна война.
 

Горе