Нов темплейт , въпрос?

Synthetic

Active Member
Здравейте наскоро разгледах тук 3/4 сайта с xml templates за блогер ,но не успях да си харесам никой по-конкретно...Та мисля да сменя дизайна на моя сайт ,и ще се радвам много ако ми кажете някакви предложения ,също искам и да попитам дали ще се прецакат статиите и всичко друго след като сменя template-а ? ... Това е надявам се да ме посъветвате и да изкажете своите предложения за template тук :)
 
Ами някои неща ще се прецакат. Статиите не. Може да ти изчезнат някои от допълнителните елементи, widgetс и пр. За това като слагаш новия темплейт първо си направи архив на стария .xml . Пипай внимателно.
 
аз така гърмях с около 20 линк партньора
Малко офф-топик, за което се извинявам. vetzkov тоя сайт за темите по история много ми хареса.Твой дизайн ли е или темплейт?И ако е твой за колко ще ми го продадеш, ако се продава де 8)
 
аз така гърмях с около 20 линк партньора

Използвал си "Списък с връзки" и така си добавял партньорите, нали ? Що не пробваш за напред да използваш :
Код:
<ul><li><a target="_blank" href="url....." title="Партньори">Партньори</a></li></ul>
за партньори и въобще за всякакви списъци с връзки, копваш си ги в едно тхт файлче и нямаш грижи, а и можеш да им слагаш разни rel="", target="_blank" и т.н. Отнема 15 сек повече за добавянето на нова връзка, но може да ти спести много ядове в последствие :)
 

Горе