Нуждая се от помощ с Drupal сайт

Daenerys

Member
Здравейте, имам онлайн магазин на Drupal платформата и в момента имам проблем, който не мога да разреша.
Обяснявам набързо. От тази сутрин home page на сайта не се показва в резултати от търсенето в Google, всички останали страници се показват.
Не съм 100% сигурна, но мисля, че имам проблем с началната страница, свързан с изгледа.
Видях сайта през Test Live URL в конзолата и изписва, че е индексирана страницата, но след преглед Тестваната страница-екранна снимка, се вижда, че има проблем в изгледа. Явно се е бъгнала или темата или нещо в нея.
Може ли някой да ми помогне.
Благодаря предварително!
 
@Blinky много хубаво работи опцията за най-добър отговор :D
Нали, нали? :) Идеята е да стане топ отговор след като повече от един потребител са дали глас за поста. :)

За проблема с Друпал. Според мен търси причината от датата, в която това е станало проблем и го навържи с някакво събитие, което се е случило, за да намериш проблема и да го отстраниш по-бързо. Скоро да си ъпдейтвала системата, темата, да е правена корекция по дизайна? Дори и най-малката промяна в някой css клас може да сговни визията на хоума, дори и други страници, ако случайно не си погледнала и там. ;)
 
Здравейте, благодаря Ви за отговорите. Не бях пипала нищо. Да си призная не разбирам много от тази платформа и не смея да пипам. Точно поради тази причина ми трябва човек, който да направи разни промени по сайта, да изчисти грешките и т.н.
Върнах бекъп 1 ден назад и сега излиза. Сайта не е настроен да прави сам актуализации. А най-интересното е, че това се случва за трети пореден месец, точно по едно и също време - около 15-16 число.
Дали пък Гугъл не ме кара да плащам реклама, тъй като аз разчитам основно на органичното СЕО и не плащам. В същото време сайта е г/д на добри позиции. Има ли го това като вариант?
 

Горе