Някои занимава ли се с търговия на бельо? Събирам предложения

lqllqlq

Well-Known Member
Здравейте,
ако има някой, който се занимава с търговия на бельо нека ми пише на ЛС. Интересува ме най-вече еротично, нощнички, комплекти и тн. Още по-хубаво би било ако има и проиграна схема за дропшипинг с цел да включа продуктите към предлаганите в един от магазините ми. Имам за цел да увелича асортимента, които предлагам на клиентите си.
Изпращайте сайт, цени, отстъпки и условия на работа за да можем да коментираме възможностите и евентуално да започнем работа заедно.
 
Последно редактирано:
От: Някои занимава ли се с търговия на бельо? Събирам предложения

Имам едни клиенти, които отвориха онлайн магазин за луксозно бельо. Внесоха стока от Германия, Франция, Италия и САЩ, но така и не им провървя. Всъщност нямат никакво SEO и сайтът им на практика е неоткриваем, което, според мен, е и основната причина да направят 1 - 2 продажби и до там... Та сега, доколкото знам, стоката си залежава. Ще ти пусна сайта на ЛС и, ако имаш интерес, мога да те свържа. :)
 
От: Някои занимава ли се с търговия на бельо? Събирам предложения

Изпратих на лично един дистрибутор на италианско бельо - дистрибутора е италианска фирма и имат онлайн сайт за пазаруване на едро. По миналата година работих с тях. Имат хиляди артикули от над 200 марки.
 

Горе