Някой може ли да ми го обесни ?

SpitFire

New Member
Преди време бях направил сайт за изработка на банери. Не му е правено никакво СЕО няколко директории, не ъпдейтвани профили в няколко социални мрежи и това е всичко. Бях забравил за сайта и исках да го правя на ново само, че този път за БГ, защото си мислих, че тук ще имам повече успех поради по малката конкуренция. Написах Banner Design в google.bg и какво ми излезе на 3-та позиция...моя сайт! Влязах в google.com, защото съм чувал че има значение, написах отново Banner Design и отново моя сайт на 3-та позиция. Този сайт беше забравен за повече от месец даже сега е спрян, защото не съм си платил хостинга. Как става този номер? Без почти никакво СЕО сайтът ми да излиза за такава фраза като Banner design.

Ето скрийншот:
3-ta poziciq.png
 
Персонализирано търсене
Най-вероятно си далеч от топ 100 :)
Излез от гугъл профила си, изтрий кукитата и кеша и ще се получат коренно различни резултати.
 
От: Re: Някой може ли да ми го обесни ?

Сега и аз се сетих, че показва сайтове в които е влизано често на по предни позиции. Тъкмо се зарадвах :D значи да си почвам БГ варианта.
 
От: Някой може ли да ми го обесни ?

е значи май не си го бил забравил за много дълго :D
 
От: Някой може ли да ми го обесни ?

Сега проверих, при мен си на 95то място си :)
 
От: Някой може ли да ми го обесни ?

Аз пък като проверих преди малко ме нямаше в първите 1000 :D Нз колко се печели от банери в БГ, но поне ще си упражня СЕО-то. Искам да видя на коя позиция ще мога да го пратя :)
 

Горе