Някой може ли да направи такъв сайт??

devoid

Active Member
Рейтинг - 100%
33   0   0
Здравейте искам да попитам някой може ли да направи такъв сайт абсолютно същият http://chatroulette.com и колко пари ще ми струва , мерси предварително ако някой може да пише моля
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

Моля ако някой може да направи такъв сайт да каже цена и да започваме
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

Ще те търсат от мвр-то нидей.
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

Ами, devoid, тук не е правилното място, да попиташ за подобни сайтове! Изискай ценова оферта от реномираните фирми!
Не забравяй, че ти трябва и хостинг! А цената за поддържане на подобни сайтове онлайн е баснословна!!! Все пак става дума за директен стрийминг!
А от личен опит знам, че само избработката ти няма да е под $30,000!!! При така създалата се конкуренция, по-добре е да се насочиш към друга ниша! Ако пък държиш да присъстваш на този пазар, по-добре присъствай с екип от специалисти по дизайн, кодинг, поддръжка, защита и най-важното - маркетинг!
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

Ама да го хостнат в бг-то. За по йефтено. :wink:
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

Пробвай тук - http://bit.ly/12YtuMJ
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

Единственото което разбрах е че неможете да се справите с това , а за МВР какво общо има това със сайта който съм замислил?
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

или такъв като cam4.com

начи кат пускате линкове към п0рно сайтове аре да предупреждавате а
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

а за МВР какво общо има това със сайта който съм замислил?

Общото между cam4 и МВР е Наказателния Кодекс и по-конкретно това:

чл. 93, ал. 28 НК
Порнографски материал е неприличен, неприемлив или несъвместим с обществения морал материал, който изобразява открито сексуално поведение. За такова се приема поведение, което изразява реални или симулирани полови сношения между лица от същия или различен пол, содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, или похотливо показване на половите органи на лице.


и още


Чл. 159. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 62 от 1997 г., бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.
(2) (Нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който разпространява чрез интернет порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до две години и глоба от хиляда до три хиляди лева.
(3) (Предишна ал. 2, изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който излага, представя, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал на лице, ненавършило 16 години, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до пет хиляди лева.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., предишна ал. 3, изм., бр. 38 от 2007 г.) За деянията по ал. 1 - 3 наказанието е лишаване от свобода до шест години и глоба до осем хиляди лева, ако за създаването на порнографския материал е използвано лице, ненавършило 18 години, или лице, което изглежда като такова.
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

Добре де, тези скриптове може да послужат и за други цели, примерно за маркетингови цели, за видео конферентна връзка, между клиент и купувач.. вместо да е един сух чат, ще е добре да видиш с кого ще правиш бизнес. Нещо като помощен център и т.н. Ако щете и Live междуконтинентално интервю.
Но ако се придържаме към останалите мнения, предполагам може да се направи и по-евтино, но реално подобни системи и скриптове направо си се купуват с лиценза, поръчват се допълнителни модули към тях със съответните цени и вече клиента си бере грижа за хостването и пр. Но под 2-3 палки на месец забрави да се класираш :D
 
От: Някой може ли да направи такъв сайт??

За изработката мога да се хвана, но трябва да си намериш подходящ хостинг.
 

Горе