Някой на iFastnet ?!

СЕО БГ

Well-Known Member
Здравейте колеги, някой да има на iFastnet. Имам проблем, от повече от 24 часа сайтове разположени там ( не питайте чии ) са офлайн, от съпорта ми казвта че били хакнати всичките ( при положение че са на различни хора / акаунти, после в съпорт платформата виждам съобщение с големи букви че били атакувани и MySQL им е долу,,, но вече минава и втория ден, проблем има, решения няма, сайтове офлайн..... Някой с подобни проблеми и някакви адекватни отговори от тяхния съпорт, защото аз не знам да се смея ли да се ядосвам и собствениците нямат бекъп... Ужким голяма хсотинг компания а нямат бекъпи... за какво подяворите е тоя скапан Data Backup Center ?!
 
WHAT THE ?!
Support Operator
staff-normal.png
February 11, 2019, 4:17 pm
Hi there,

I'm truly sorry , this is also affecting us greatly and we really are doing everything possible to help restore this to our latest backups.

Again, very sorry for this inconvenience caused.

Please let us know if there is anything further we can do for you.


Best Regards
 
До колкото знам тези са част от EIG https://en.wikipedia.org/wiki/Endurance_International_Group (макар че, ги няма в списъка) и те съветвам просто да не ги използваш.

Ако няма как да ги смениш - моите съболезнования :)
То в предсвършен факт няма смисъл.... Ползвам безплатната версия на хостинга за тестване на разни сайтове и работят учудващо по-добре от платения.... Аз им писах на дълго и на широко, целия разговор беше голям цирк и в крайна сметка директно ми писаха '' We cant help anymore '' Най-смешното в случая, което забелязах и въпреки всичко реших да продължа да ги баламосвам, е че имам стар оцелял бекъп на акаунта... И като им казах да възстановят, те ми казаха, че не могат, всичко което имат оцеляло е това и никой не се сети просто да ползва тоя архив който го има вече направен :D :D :D Аз си правих до край пас със съпорта да видя какво ще ми кажат и си викам, майко ак и тоя бекъп го нямаше тея които са плащали за сайтовете ( не че и те нямат вина, че не си пазят свален архив ) щяха яката да бъдат изпържени...
А колкото до това, кеото си аписал, аз знам че са дъщерка на гейтор-а, а преди да станат бяха byet host, които бяха риселър на бившите youhosting.com на hostinger. В началото беше само free hosting. Аз ги знам от това време, като орта печелеха от балъци и после изникна ifast и т.н.
 
Последно редактирано:

Горе