helf_php Active Member 4 Юни 2014 #1 Някой от вас да има Razer слушалки заслужават ли си парите ? Последно време ползвам доста често слушалки, но мойте са от 20 лева та мисля за ъпгрейд
Някой от вас да има Razer слушалки заслужават ли си парите ? Последно време ползвам доста често слушалки, но мойте са от 20 лева та мисля за ъпгрейд
Test Well-Known Member 4 Юни 2014 #2 От: Някой от вас да има Razer слушалки Razer са малко въздух под налягане. Цената не отговаря на качеството. Вземи си нещо на Sennheiser. Ето пример за нещо прилично: http://www.shopmania.bg/slushalki/p-sennheiser-hd-407-2523415
От: Някой от вас да има Razer слушалки Razer са малко въздух под налягане. Цената не отговаря на качеството. Вземи си нещо на Sennheiser. Ето пример за нещо прилично: http://www.shopmania.bg/slushalki/p-sennheiser-hd-407-2523415
N nortrant Well-Known Member 4 Юни 2014 #3 От: Някой от вас да има Razer слушалки Test каза: Razer са малко въздух под налягане. Увеличете... Test каза: Цената не отговаря на качеството. Увеличете... ебаси сравнението..въобще не е вярно въобще знаеш ли какво е "въздух под налягане"?
От: Някой от вас да има Razer слушалки Test каза: Razer са малко въздух под налягане. Увеличете... Test каза: Цената не отговаря на качеството. Увеличете... ебаси сравнението..въобще не е вярно въобще знаеш ли какво е "въздух под налягане"?
J jkminkov Active Member 5 Юни 2014 #4 От: Някой от вас да има Razer слушалки маркетинг е, ако някой ти налива помия, че нещо което е с цена х3 е най- най-, 2% ще си го купят...
От: Някой от вас да има Razer слушалки маркетинг е, ако някой ти налива помия, че нещо което е с цена х3 е най- най-, 2% ще си го купят...
B B.U.S.T.T.E.R. Member 5 Юни 2014 #5 От: Някой от вас да има Razer слушалки Не са лоши, слушал съм на такива, но според мене си е малко fanboy работа, както с apple. Ако съм решил да пръскам повечко пари за слушалки бих си взел AKG, като там говорим наистина за качество, а не просто за марка.
От: Някой от вас да има Razer слушалки Не са лоши, слушал съм на такива, но според мене си е малко fanboy работа, както с apple. Ако съм решил да пръскам повечко пари за слушалки бих си взел AKG, като там говорим наистина за качество, а не просто за марка.