Някой от Mobio.bg?

gnoll

Member
Здравейте,

Като начало искам да декларирам, че доста съм доволен от услугите на Mobio.bg освен едно нещо. Единствената ми критика е относно ВРЕМЕТО което отнема на съпорта, за да отговори на въпроси или прегледа създадени услуги. Значи имам следния случай:

Създадох три услуги на 21.09. На 22-ри към края на работния ден те все още не бяха одобрени. Бях принуден да пиша на съпорта. Отговориха ми на 23-ти, че има проблем с описанието. Коригирах го и се опитах да се свържа отново със съпорта (чат с оператор, с който така и не успях да се свържа и затова изпратих съобщение), за да го прегледа отново с кратко обяснение защо така се получава. Не получих отговор до края на работния ден. Сега трябва да изчакам още ДВА дни (тъй-като идва краят на седмицата) като общо за активирането на тези услуги ще отидат (евентуално) общо 6 дни...При положение, че имате добра репутация, моля обърнете внимание на този въпрос.

Поздрави
 
От: Някой от Mobio.bg?

През почивните дни не ги търси - на мен все ми се пада да активирам нови услуги към края на седмицата и откачам като не може да ги активирам до понеделник. Явно кризата е голяма щом не могат да отделят човек за 7 дневна поддръжка поне в работно време
 
От: Някой от Mobio.bg?

... мобио са добре, я пробвайте да активирате нещо при wisdom. там чакате седмица/две минимум.
 
От: Някой от Mobio.bg?

Не е от кризата, защото и преди това си бяха така.
Щом не е от кризата заначи са малки комисионните - да ги вдигнат
 

Горе