kstoqnov95
New Member
Здравейте, имам следния "проблем", искам да получавам малки дарения към paypal акаунта си, но да не бъде с истинското ми име. Четох, че това става с бизнес акаунт, но не разбрах много нещата. 
Нямам никакъв бизнес. Минималните суми, които ще получавам, ще са нещо като "знак на добра воля" за
информацията и помощта, които споделям на определени хора.
Нещо като малък вид услуга, но не е развито с бизнес цел.
Не искам да ми се вижда името, защото има много недоброжелатели в кръговете на хората, на които помагам, които ще чакат възможност да разберат кой съм и да ми направят мръсно. Знам, че нещата, които пиша са странни,
но какво да се прави, такава е ситуацията.
От вас искам да разбера дали това, което искам, е възможно? Има ли някакви такси?
Ще се наложи ли да се прави фирма или може просто да надградя до бизнес акаунт и нещата ще работят?

Нямам никакъв бизнес. Минималните суми, които ще получавам, ще са нещо като "знак на добра воля" за
информацията и помощта, които споделям на определени хора.
Нещо като малък вид услуга, но не е развито с бизнес цел.
Не искам да ми се вижда името, защото има много недоброжелатели в кръговете на хората, на които помагам, които ще чакат възможност да разберат кой съм и да ми направят мръсно. Знам, че нещата, които пиша са странни,
но какво да се прави, такава е ситуацията.
От вас искам да разбера дали това, което искам, е възможно? Има ли някакви такси?
Ще се наложи ли да се прави фирма или може просто да надградя до бизнес акаунт и нещата ще работят?