Няколко въпроси на тема Facebook - страници :)

prophet

Active Member
Здравейте, вече дни, седмици се чудя над някои въпроси. Реших да попитам вас, понеже някои са се сблъсквали с такава ситуация и биха ми дали ценно мнение. Въпросът е свързан с Facebook страниците.

За момента нямам и не съм имал страница, но се чудя дали да не поддържам на другите страниците срещу заплащане? Срещал съм подобни теми тук.

1. Има няколко страници ( за забавление ), от които могат да се редактират снимките на български, както почти всички правят. Въпросът е, каква цена предлагат главно хората, на които бих поддържал страниците? Знам, че при всеки е различно, но грубо казано? И колко публикации на ден и т.н. Най-общо.

2. Само качването на публикации ли е главното, което трябва да се прави?

3. Ако страницата е за продажба на аксесоари, или някакъв вид стока, мисля, че публикациите са от админа на групата, а този, който поддържа страницата да отговаря на съобщения и така нататък? Така ли е, или не?

За сега е това, ако се сетя или вие искате да допълните нещо, пишете. Ще се радвам да прочета какви са вашите впечатления, и изобщо дали се търси услугата в този форум. :)
 

Горе