Нямам работа, нямам пари

От: От: От: Нямам работа, нямам пари

Защо до 100 долара ?

Явно са преценили, че сумата е твърде малка за да се извършва организирана престъпна дейност (нали се сещаш, че PayPal се ползва масово за това?).

Когато добавиш карта ти разкриваш самоличността си и се предполага, че е по-малко вероятно да извършиш престъпление (и евентуално ако извършиш по-лесно ще те хванат). Затова не се допуска ползването на PayPal с карти на ePassporte, Payoneer и др. подобни, издателите на които допускат издаването им без изискване на документ за самоличност.
 
От: От: От: От: Нямам работа, нямам пари

Явно са преценили, че сумата е твърде малка за да се извършва организирана престъпна дейност (нали се сещаш, че paypal се ползва масово за това?).

Когато добавиш карта ти разкриваш самоличността си и се предполага, че е по-малко вероятно да извършиш престъпление (и евентуално ако извършиш по-лесно ще те хванат). Затова не се допуска ползването на paypal с карти на epassporte, payoneer и др. подобни, издателите на които допускат издаването им без изискване на документ за самоличност.

Ахам мерси за разяснението :) То аз другата седмица ми излиза картата Виза Електрон от ОББ :d Предполагам, че ще мога да си я добавя в пейпал акаунта :)
 

Горе