Няма ли да коментирате как фейсбук шефчето се ожени?

От: Няма ли да коментирате как фейсбук шефчето се ожени?

Абе не познавам чужденци, не знам дали мислят като българските мъже - тука търсят жена - мадама. Да е висока, да е слаба, да е готина и да има големи цици, за да предизвикват завист у останалите мъже, като ги гледат с каква мацка са. В същото време не се гледат самите те как изглеждат. Наскоро един, нисък, дебел, тромав и безработен, изрази възмущение, че някой му уредил среща с момиче, ама тя, представи си, била дебела! Свръх обиден беше горкия, че се опитвали да му пробутат такава дебела кифла. Момичето го познавам - не е дебела, просто е леко закръглена в границите на нормалното. Той е два пъти по-дебел от нея, да не говорим, че тя поне е симпатична, а той е по-изпотен от Веско Маринов и прилича на настъпана жаба...А що се отнася до жената на Зукърбърг, не виждам да е дебела, с крив носи или нещо да е гърбава - съвсем нормална жена си е, а азиатките между другото, имат много скрити таланти, които със сигурност ще го направят щастлив. Не е глупав тоя, освен това я познава от 9 години, ако не му беше добре с нея, отдавна да я е отсвирил.
 
От: От: Няма ли да коментирате как фейсбук шефчето се ожени?

а доста нафукани пичове, помпят си мускулите на фитнес, в живота със другите мъже са доминиращи личности, но пред жените..... стават не меки китки, ами като плазмодии в ръцете им, и курвите си правят каквото искат с тях - въртят ги на пръста си, смучат им парите, и даже и ги командват, а ония мъжаги стават кротки паленца в ръцете им.
Мускули се помпят, ама мозъчни гънки във фитнеса не. Готино е да се правиш на пич пред аверите, но да си пич в къщи е изкуство.
А това помпане е като дрога - в момента, в който спреш, ставаш на смачкан чувал. И щеш-нещеш, продължаваш. Пък след 20 години, като се погледнеш в огледалото и се чудиш, кой те киризи отсреща...
А по темата - че Зуки да не би да е Ален Делон?
 
Последно редактирано:
От: Няма ли да коментирате как фейсбук шефчето се ожени?

Той младежа загуби няколко милиарда днес покрай срива на акциите му, да не го напъди момата(опс, жената) вече.
 
От: Няма ли да коментирате как фейсбук шефчето се ожени?

jjj.jpg То прасците й изглеждат по мъжки и са по-големи от неговите :D
 
От: Няма ли да коментирате как фейсбук шефчето се ожени?

Така с тия чехли, не знам защо се сетих за димитровградксия пазар :) Харна е момата, ще го налага
 
От: Няма ли да коментирате как фейсбук шефчето се ожени?

Това е нагледен пример за младите е го на тоя - два дена от как е женен и вече загуби няколко милиарда :)
 

Горе