Няма справедливост на този свят!?!

jackosz

Active Member
20 г работя в частния сектор, ако може да се нарече така магазинер в малко магазинче, почти нон стоп. Сменил съм 3 коли над 12 г. всяка за тези години, ходил съм на море макс 20 дена сумарно, по 1 ден за година средно, Гърция и Турция само на гугъл мап съм ги виждал. Ниви и селска къща наследство от дядо и баба. Тотален неудачник и некадърник с 2 думи. И като за капак НАП ме разследва повече от 6 месеца за укриване на доходи:D! Дано ги намерят, да намажа нещо и аз! И какво гледам? ВИП Брадър! Е. Мичев купил 14 апартамента и то с платен секс! Някаква Зорница вземала няколко пъти по 10К евро за сеанс! И още в тоя дух! Тях защо сега не ги подгонят? Явно без да съм педал, курва, наркоман и алкохолик в този живот няма да успея!
 
От: Няма справедливост на този свят!?!

И като за капак НАП ме разследва повече от 6 месеца за укриване на доходи:D! Дано ги намерят, да намажа нещо и аз!

Ехеее, ти пак си добре! Аз знам за случай, при който данъчните глобиха фирма на мои познати, само защото доходите им са малко! Луда работа!
 
От: Няма справедливост на този свят!?!

Нещо взех да не разбирам.
Виж дали имат право на такава проверка. След това негодувай с едно писмо с хиляда копия - като почнеш от парламента до.........арменския поп. Нека те ти отговарят защо те проверяват.
 
От: Няма справедливост на този свят!?!

Ами много просто. Изкарал някой от адсенс за година 70 евра например и почва да търси счетоводител за 200 лв на месец, да плаща 150 лв осигуровка месечно, да подава декларации по ЗДОД и ДДС и т.н. В другия случай някой се репчи по ТВ, че го хакали от зад и си купил почти 20 апартамента, платил ли е осигуровки, ДДС, ДОД и др?

Хванали някаква на околовръстното да прави свирки по 5 лв и тръбят вестници и тв за това и в същото време някаква по телевизията се хвали че е елитна проститутка, взема по 10 000 на сеанс, къде е ДДС, рег като компаньонка има такава "професия".

Хванали над 75 г професор с купчина стари железа, погледнете на снимката:
http://www.blitz.bg/news/article/289885

и в същото време най големите бандити се хвалят по тв и преса какви колекции имат и се прегръщат с Б. Димитров.
 
От: Няма справедливост на този свят!?!

Няма справедливост мен ме глобиха в градкия транспорт и ми зеха 20 лева :D А другите ги подминаха xD ся кво да ви кажа отказвам са от сайтове щото 20 лева цели 2 - 3 месеца тря ги печеля от нета пък те ми ги зеха за 5 минути в градския :-o
 

Горе