Няма такъв човек

От: Няма такъв човек

Определено споделям виждането на mantaman. :)

А иначе ми се струва, че ако е умен.. Метин участва в това състезание, за да се сетят хората отново за него и да вземе да си направи една школа да обучава децата. Иначе язък му за уменията.

И да, смешно ми е, че се явява като "Талант" при положение, че уж е от световна класа.
 
От: Няма такъв човек

По условия, той има талант - това малцина го могат, но за останалото сте прави.

Чудя се защо не е замине за запад, още при Слави си пролича какво притежава, кинтите от ферарите като го е продал му стигаха да замине и се установи или поне си направи бизнес тук, но като гледам явно кинтите са кът и всичко изпито покрито.

Мен предишното представление с балона, направо ми спря тока мега яко бе, финала не ми хареса толкова, но да найстина е на световно ниво
 
От: Няма такъв човек

По условие формата е - Търси Таланти
Тоест дава се сцена на хора които имат талант но никой не ги е забелязал до момента или в най добрият случай ги знаят в тесен семеен (махленски) кръг.
Точно както е това момиченце дето спечели.
Дето се вика това е формат за аматьори а не за нереализирали се звезди от световна класа, а Метин ако имаше поне грам самоуважение въобще нямаше да се запише за този формат.
 
От: Няма такъв човек

Аз пък винаги съм мисли че търси таланти за да ги представи пред аудиторията си, както скаутите търсят таланти във футбола, може некви на 15г. или да са по големи като Роналдо, като го барнаха от Юнайтед - това е моята интерпетация, шото е малко глупаво да отсяваш ти не ставаш щото си имал представяне или че ти си пял еди си къде, а ти почти минваш щото не си бил на еди си какво представление - таланта е нещо което др го нямат и точно това търсиш, това мислих че идеята на Халваджян, онзи дето дърпаше с онза сиработа колата, нали пак уж имаше талант викаха.

А за момченцето мярнах няколко коментара, че татко им бил с кинти и барнал всичко :D, направо се чудиш тези хора от де имат сили цял ден да коментират и да измислят такива неща
 
От: Няма такъв човек

Според мен е без значение дали е участвал в друг формат. Сигурен съм, че и победителката не пее за пръв път на сцена. И тя се е явявала във формати, било то в местното читалище, в някой певчески конкурс, или каквото и да било друго. Разбира се, че и тя има талант и пее много добре, но в България има още много такива като нея, които пеят също толкова добре, а някои може би и по-добре, докато аз лично не съм виждал българин, който да танцува като Метин. Освен това Метин представя собствен продукт, който той е измислил или подобрил, като по този начин показва не само танцувалните си способности, но и креативността си, а момичето използва чужда песен, която хората познават и обичат и по тоя начин си докарва допълнителни позитиви, но на чужд гръб. Да не говорим, че малко банално става вече с тея певци. В първия сезон победител беше певица, сега пак. Отделно всяка година се правят по 1-2 предавания само за певци - Гласът на България, Х фактор, Мюзик Айдъл и т.н. В едно предаване ще дадат възможност за изява и на други таланти и пак ще се изсипе една камара певци да се надпяват...

Между другото, топ 40 на Вбокс в момента е показателен за това кой трябваше да спечели. Клипа на Метин е на пето място, докато победителката въобще я няма.
 

Горе