Обновяване на сайт

miraco

Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Имаме сайт за Обяви базиран на тема на WP. Знаем че уордпрес е малко тромав та решихме с колегата другата година да махнем сайта от уордпрес и да го прехвърлим на някоя CMS ръчно писана и оптимизиране.
Та ето какво търсим: някой да направи сайт със същият дизайн на сегашният сайт, със същите функции.
Да има админ панел, генериране на сайтмап, кеширане, възможност за блокиране по / ИП, дума, юзър..../, ВИП обяви. Всички функции който трябва да има подобен сайт. С две думи искаме лека система не като тромавият WP.

Най-важното е че искаме базата данни да я интегрираме в новият сайт, да запазим обявите.

Интересуваме се от вашите оферти за цена, срок, гаранция. Пишете на ЛС за допълнителни въпроси и предложения.
 
От: Обновяване на сайт

Няма такова нещо като 'тромав уордпрес'.
Има само некадърно написани теми и плъгини.
Както и неинформирани юзъри и неопитни уебмастъри.

Само дето ще се охарчите.
 
От: Обновяване на сайт

Определено ще се охарчат излишно. Съвсем друго е да се направи система като се започне от нулата.
Въпроса ми е: защо трябва да се прави това след като си го имате и работи? Само затова, че уордпреса е "тромав" ли?
Определено няма да излезе евтино това което искате, но ако имате търпение и средства може да се направи това което ви се иска.
 
WP действително е по-бавен сравнен със система, писана специално за целта. Но това е съвсем естествено, защото WP е предвиден да работи в разлчини ситуации, да поддържа различни модули и теми, т.е. жертва се част от бързодействието за да се постигне гъвкавост. Но така е с всички системи. И все пак, при включено кеширане за достатъчно дълго време и оптимизирани модули това забавяне не се усеща.

За сравнение ще кажа, че един и същи скрипт за листване на продукти направен с къстъм система, поддържаща темплейти се зарежда за 0.01 секунда, а реализиран с framework - за 0.05. Разликата е минимална, но е показателна, за твърдението, че flexibility е за сметка на performance.

Image1.gif

Така, че ако не ви се даат пари за нова система и не ви се чака за разработката й (това също е фактор, особено ако задачата се повери на 1 човек), по-добре започнете да си оптимизирате блога.
 
Ш ви щъкна някой шамар с тея изказвания за тромавостта. Митове и легенди от преди 10 години.
Ей ви една wordpress инсталация върху впс, който ежедневно се ползва и от други сайтове.

4003343R.png
 
От: Обновяване на сайт

Едва ли някой ще може да ви изработи лесна, гъвкава и сигурна система като wordpress на добра цена. На ваше място бих вложил парите си в една къстъм тема и вграждане или оптимизиране на използваните плъгини.
 
Re: От: Обновяване на сайт

Едва ли някой ще може да ви изработи лесна, гъвкава и сигурна система като wordpress на добра цена. На ваше място бих вложил парите си в една къстъм тема и вграждане или оптимизиране на използваните плъгини.

Именно! :)
 

Горе