Общи условия за информационен сайт

charka

Member
Здравейте колеги, имам сайт за автоновини, чиито статии ги пиша аз, без да крада от други сайтове... Та въпроса ми е какво да направя, за да бъдат защитени от преписване ? Трябва ли да има линк към общи условия и как да се сдобия с тях? Като цяло ми е доста неясна цялата схема с защитата на тези материали и ще бъда изключително благодарен, ако някой може да ми ги разясни.
Благодаря предварително !
 
От: Общи условия за информационен сайт

Предвид посещенията на сайта, защо първо не инвестираш в реклама и популяризиране. Лично аз не смятам, че ще те крадат :)
 
От: Общи условия за информационен сайт

Наясно съм с това, въпроса ми е в по-дългосрочен план и общо взето се зароди в спор с приятел, където се оказах некомпетентен. За това питам тук ! :)
 
От: Общи условия за информационен сайт

Домейна ценен. Сайта има да се развива :) - кражбата не ти пречи :) ако сайта ти е на добро СЕО ниво :) не могат да те окрадат - защото Гугъл те защитава :) и вижда кой е източника. Но ако СЕО-то ти е голо вода - Гугъл ще те игнорира :)
 
От: Общи условия за информационен сайт

Благодаря zoomaniak ! Сайта има да се развива адски много, най - вече СЕО-то , където съм гола вода. Правя го сам, а знанията са ми нулеви. Благодаря отново ! :D
 

Горе