Онлайн бизнес с частично производство - Перфектният подарък (ПО ДОГОВАРЯНЕ)

zlatko3

New Member
Продавам бизнес за подаръци, който включва два бранда и цялостно производство. Бизнеса е с разработен бизнес модел, който има голям потенциал за развитие, както в България, така и на международния пазар. В продажбата се предлага и предоставяне на пълно "ноу хау” за всички специфики на работният процес, производството на продукти, оперирането с онлайн магазините, социалните мрежи и всички останали платформи. Насоки за маркетинг върху вече изградения бизнес, развитие и разработване на нови възможности. Отдолу, можете да откриете малка част от информацията за бизнеса, машините за производство и част от каналите за продажба. При нужда от повече информация не се притеснявайте да се свържете с мен, тъй като е почти невъзможно да бъде описано всичко.
Накратко, бизнесът е подходящ за всякакъв хора, които имат основни познания за социалните мрежи и търговията, но най-важно имат желание за развитие и растеж. Перфектният подарък заслужава сериозен и отговорен предприемач, който ще получи пълно съдействие за своя бъдещ успех. В продажбата са включени:
1) Перфектният подарък - бранд, който работи от пет години в България, използвайки множество различни канали за продажба на подаръци.
Трите основни канала за продажба са онлайн магазин (perfektniatpodarak.bg),
• Фейсбук страница – Перфектният подарък с над 63 000 органични последователи, отлична репутация с над 200 отзива и оценка 4,9 от 5.
• Инстаграм профил – perfektniatpodarak.
• Допълнително има включен Emag магазин, възможност за публикуване на обяви в Grabo.bg и Podaraci.bg, продажба чрез други стари канали (например постове на инфлуенсъри, над 6000 имейла за маркетинг, темплейти за постове в социалните мрежи).
2) Чуждестранен бранд Presentsquare – включващ разработен Etsy магазин, онлайн магазин, Фейсбук страница, Инстаграм профил и други социални мрежи. Пет домейна с хостинг.
3) Три машини за лазерно гравиране и рязане:
• G-Weike Storm 600 - СО2 Лазер. Работна площ - 600х400мм. Маса с равна повърхност с допълнителни два вида подложки - ламели за рязане и тип "Пчелна пита". Регулиране на масата Z. 60W стъклена СО2 лазерна тръба (използвана под 20 работни часа), плюс три почти изхабени тръби, които са подходящи временни заместители. LAN или USB връзка с PC. Аспирация. Две използваеми лещи, втори комплект огледала и допълнителни материали за поддръжка.
• Два CO2 лазера с работна площ 300х200мм. Маса с равна повърхност, първият разполага с регулиране на масата по Z и тръба на под 100 работни часа. Вторият не е използван от две-три години и е възможно да е в неизправност. Две използваеми лещи.
• Винтоверт и разнообразни инструменти, офис обзавеждане с маси, столове, етажерки, бяла дъска, принтер, ламинатор, хладилник, конвектор, възможност за добавяне на лаптоп с всички нужни софтуери и други. Студио за професионални снимки на бял фон с размери 100х80 сантиметра, професионален фотоапарат, аудио рекордер и два прожектора за запис на реклами. Също така, готови материали за изработка на 600 продукта, оразмерени дървени плочи, подпорни крачета и пантички, рекламни пликове и пощенски опаковки по стандартите на куриерите.

При сериозно намерение и нужда на повече информация, може да се свържете директно с мен на телефон: 0892461023 (Златко Златков) или на посочения в обявата имейл – [email protected]
 

Прикачени файлове

  • 296082640_1345771452622345_3812809925839677873_n.jpg
    296082640_1345771452622345_3812809925839677873_n.jpg
    113.5 KB · Преглеждания: 17
Няма нищо от към финансовата част - приходи, разходи, реклами, направени продажби, чиста печалба, стойност на машините и оборудването? Цена за проекта?
 
Няма нищо от към финансовата част - приходи, разходи, реклами, направени продажби, чиста печалба, стойност на машините и оборудването? Цена за проекта?

Бих добавил и причина за продажбата, към тези въпроси?
 

Горе