Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

pgplamen

Active Member
Не знам откъде да започна но моля за вашата помощ и съдействие. Имам едно онлайн магазинче което се стремя да избутам на челна позиция в google. До преди няколко дена всичко вървеше добре но вечно щастие няма. Забелязах във webmasters че ми няма около 15000/20000 линка който бях събрал от разни форуми сателитки и други места. Преди 15 дена правих някой промени по сайта а именно;
Понеже излизаше http://www.sukibaits.com/index.php реших да махна това index.php но какво ми трябваше да искам да се маха и www просто сайта остана само http://sukibaits.com предполагам че отам ми идват и проблемите със google. имах и индексирани над 1200 страници сега гледам със seoquake че имам само 8 страници. А във webmasters ми показва че имам 980 индексирани страници Второто нещо което забелязах е че google свързва съдаржанието ми на сайта "Your most linked content" със статия която съм премахнал не знам по какви причини. Опитах се да я възстановя но не успявам защото вместо както е била в оригинал. Просто системата и слага едно -a-7.html след името аз мога да я направя -а- 45 защото след това имам публикувани още 40 статии. Рових се по бази и къде ли не но не се справям. По ли ще е добре да изтрия новите статии и да върна старата където google явно я уважава или да оставя така нещата. Не знам дали мажах да обясня както трябва всичко или стана доста объркващо но в момента съм доста объркан и незнам какво да правя. Благадаря предварително .
 
Последно редактирано:
Re: Моля за вашата помощ и съдействие

сложиго в положението в коеот искаш да е с ввв или без ввв

след което трябва да чакаш да го преиндексира без ввв или с ввв да върне урлтата които е почнало да маха, нека си седи без индекс пхп...

междувремено задаи в уебастър тулса как исаш да е с ввв или без ввв (провери да не си задал преди да са с ввв урлтата а сега като си забранил ввв да е станало мазило)

събмитни наново сайтмап наново с новите урлта, според както си решил да са.... след което чакане си трябва .... просто няма друг по бърз начин като е старо сайтче с линкове ще се оправи до някоя седмица :)


статията може да е редиректнеш 301 към новото и място или някаси ръчно в базата също ще стане... потърси някои които разбира да ти го направи
 
и да знаеш че с такова заглавие "Моля за вашата помощ и съдействие" точно за това малко хора и обърнаха внимани


лично аз не и обърнах внимание днес точно заради заглавието имам много работа не мога да преглеждам всички теми, ако ме хване заглавието ще е прегледам на бързо в почивките ако не ме хване чака по добър момент.... ако проблема е ясен още от заглавитео дори и да зает човек като знае как ще ти драсне няколко реда отговор... затова умната със загалвията
 
От: Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

Благодаря за съветите за заглавието ми се видя доста дълго затова не знаех как да го опиша. Ще го имам в предвит за в бъдеще.
 
От: Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

Предполагам в бързината си допуснал грешка н тайтъла на сайта:
title: Риболовен магазин Суки байтс: - риболовни принадлежностиси!
Иначе както каза Кулис в уебмастъра на Гугъл има едно "Change of address" от където може да показеш, че си сменил стария адрес с нов.
 
не от чеиндж адрес от Site Configuration =>Setings => Display URLs as му задаи с ввв или без ввв да е според както си решил за последно да е :)

след това добави новия сайт мап с новата версия на урл и му даи ресъбмит :) и след това си ок :) остава само чакането :)

междувремено докато чакаш може малко контент да добавиш да вика бота да обикаля и малко линк билдинг да направиш това никога не е излишно :)

хаиде чао от мен че пак задачки ще си избирам още една банкова карта ще чета условия че тези банки само гледат как да те метнат...
 
От: От: Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

Там съм го оставил по подразбиране на Don't set a preferred domain. За контент сега ще му добавя нещо днес съм му пускал доста линкчета от статии доколкото разбирам остава само чакането. Лошото е че трафика се срина :)
 
От: Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

Току що проверих google ме е върнал пак на челните места, не мога да повярвам но е истина. Предложих му нов сайт мап който го чекна със зелено и сега като гледам линковете пак ги няма но ми върна позицията по ключовите думи. Утре ще следя трафика как ще бъде защото днес е направо плачевно състоянието.
 
Последно редактирано:
От: Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

Извинявай за тъпия въпрос, но защо пишеш googal?
 
От: Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

Google нещо откача напоследък. Вчера забелязах, че мои сайт е паднал от ПР3 на ПР0. Повече от 2 години беше с ПР3, на какво ли се дължи зануляването?
 
От: Онлайн магазин СЕО - махнах www изчезват индексирани страници

Ами има-няма не знам колко часа бях нон стоп в нета и като рестартирах всичко се оправи. През нощта си върнах челните места по ключови думи. Но днес към 11 -хоп магазинът не се отваря, хостингът се сдуха. Вече почва да ми минава ,но като тръгне така спиране няма. Според мен всичко е било от Sitemap, как светна в зелено и след няколко часа всичко се оправи. Като казвам всичко върнах си позицията в челото ,а линковете и страниците все още ги няма. Но се надявам след време да се покажат. Повече експерименти няма да си правя.
 

Горе