Онлайн магазин в Румъния vs Физически в София

firstgames

New Member
Здравейте, имам онлайн магазин за нишови продукти със сезонност Март - Октомври. Стоките, които се предлагат са с цена доста над 100 лв. Средна стойност на поръчка последно беше около 310 лв. . Имам чести питанки от сорта на "къде е физическият магазин" Всичките ми конкуренти имат физически магазин + онлайн магазин. За съжаление за сферата в която работя не намирам статистики, как се движи, т.е никъде няма данни, от които да черпя инфо, на база на коeто да вземам решения. От откриване на физически магазин нищо не разбирам. Та се чудя, кое би било по - доброто решение. Онлайн в Румъния или Физически в София?
 

lavish

Active Member
Ако можеш и двете. С доста хора работя, които си продават в България през физически/онлайн магазин и в Румъния онлайн. Най-често ползват кол център за потвърждение и обработка на поръчките (ако работиш с наложен платеж и не разбираш румънски). Ако не ползваш разпределителен център или склад в Румъния, може да си ползваш физическия магазин и като склад.
 
Последно редактирано:

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Ако можеш и двете. С доста хора работя, които си продават в България през физически/онлайн магазин и в Румъния онлайн. Най-често ползват кол център за потвърждение и обработка на поръчките (ако работиш с наложен плажте и не разбираш румънски). Ако не ползваш разпределителен център или склад в Румъния, може да си ползваш физическия магазин и като склад.
Може ли повече информация за такъв кол център?
 

lavish

Active Member
Може ли повече информация за такъв кол център?

 

Горе