Продава се: Онлайн магазин да детски и бебешки стоки (Дропшипинг)

alexcho0o

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здрравейте, налага се да продам онлайн магазина си за детски и бебешки стоки. В магазина за сега има вкарани около 200 артикула, като магазините от които предлагам стоката на дропшипинг имат по над 2000-3000 артикула.
Магазините от които предлагам стока за момента са два но мисля, че са абсолютно достатъчни понеже имат всичко нужно за да се развие един наистина добър бизнес.
Платформата на която е изграден магазина е Opencart 2.3.0.2 + множестово модули, ето и някои от тях:
- Тема Journal
- Модул за избор на цвят на продукт, като се избере даден цвят и заглавната снимка на продукта се сменя
- Модул за бърза поръчка
- Модул за оптимизация на сайта
Има още доста но не мога да се сетя на момента. Магазина наистина си заслужава, но трябва време за да се вкара стока и да се рекламира.
Аз за жалост нямам това време.
Към онлайн магазина предлагам и фейсбук страница която има 400 лайка за момента.

Говорено е с магазините които взимам стока, прецедурата по продажба е следната:
Договаряме се за цена на сайта, превеждате паричките и в момента в който аз ги видя, ви пращам пълен достъп до сайта, хостинга и фейсбук страницата. Свързвам ви в с дропшипинг магазините като ви представям за новия собственик на магазина.

Магазините с които работи на дропшипинг са от Бургас, но това не е от значение. Те работят и с други онлайн магазини чиито собственици са от други градове.
Хостинга и домейна са платени до 09.2019 година.

В магазина за жалост няма активност или продажби, има посещения на сайта но няма продажби, но за целта и не е рекламиран никъде. Беше пусната една платена реклама във фейсбук за нагласяне на аудитория но, не ми останаха средства и време да се занимавам сам със сайта, това е и причината за продажба.

Магазина който продавам може да го посетите на доейн: bebchobg.com
Телефон за контакт с мен: 0988931112 - Алекс
Цената е по договаряне.
 
Ще предотставя и всички моули и темата по отделно в за да може човек ако реши да си прави втори магаизн или друг да може да и ги използва.

Цената е доста добра, хайде.
 

Горе