Онлайн магазин за дамски дрехи

Desata

New Member
Здравейте,

Предлагам готов онлайн магазин за дамски дрехи. Сайтът е направен преди около година и е активен и към монета, но поради стечение на обстоятелствата от няколко месеца нямам време и възможност да работя активно по него и развитието му. Дрехите в него са налични и също се продават на едро към него или отделно.

Магазинът НЕ е базиран на готова платформа. Направен е от програмист по наша поръчка, което позволява да се правят всякакви доработки. Сайтът има връзка с google analytics, mailchimp и всички необходими бисквити, както и facebook picxel и съответно страница с 1750 последователи. Има опция за плащане с карта, чрез виртуален пос терминал. С изключително лесeн и запомнящ се домейн, който е платен до април 2020. Регистриран е в повечето безплатни директории с цел линкбилдинг и външна seo оптимизация. Има също и регистрация в НАП.

Всичко по магазина работи изключително добре както на десктоп, така и на мобилна верия, по която е работено допълнително. Има възможност за стартиране на блог в него и публикуване на статии.

Ако някой проявява интерес, нека ми пише. Ще изпратя линк и ще отговоря на всики допълнителни въпроси.
 
Здравейте,
интересуваме онлайн магазинът който продавате,
може ли нагледно линк към него и каква цена обявявате.
Благодаря предварително!
 

Горе