Продава се: [Онлайн магазин] за музикални инструменти и апаратура

mupcku

Member
Здравейте на всички!
Казвам се Добромир Милчев и съм собственик на дигитална агенция WEDEOM.
Преди малко повече от половин година, започнахме работа по следния проект - muzikalenmagazin.bg .
Онлайн магазин, базиран на OpenCart 2.1.0.1 и инсталирана тема journal2.
В момента има активни около 1000 артикула и още толкова готови за пуск, като това са само малка част от продуктите, които могат да се предлагат на сайта.
Направена е базова SEO оптимизация, която вече дава своите резултати.
Със сайта се предлагат профилите в социалните мрежи (facebook и instagram), както разбира се и връзките с всички доставчици. Физически артикулите се изпращат с триъгълна логистика от складовете на официалните вносители на марките в страната. Мога да дам повече разяснения по всяко време на посочените координати, също както и достъп до Google Analytics, Search Console, Serpstat.
Физическото ни време, за да изпъкнем с огромното предимство на този магазин и в тази ниша, а именно качественото обслужване на клиентите, е не достатъчно, което е и причина за продажбата му!
Разбира се, можем да предложим SEO, маркетинг и техническо обслужване на магазина, също както и съвети за развитие, но за съжаление няма как да обслужваме качествено клиентите и да изпълняваме поръчките, което е в основата на добрия и успешен бизнес!
Инсталирани са NitroPack, Universal Import/Export Pro, Google Analytics Expert и други.
Онлайн магазина работи по договор с трите лизингови компании Tbi, UniCredit, BNP Pariba, като мисля че е напълно възможно това да продължи и с новия собственик.

Реклами не са пускани и не са били в активен период никога, всичко по сайта, като трафик е изцяло органично.

Цената е по абсолютно договаряне.

За контакти и допълнителна информация:
тел.: 0883403491
[email protected]
 

Горе