Продава се: Онлайн магазин за руска козметика Tiande /млм компания/

Green Bars

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Здравейте,
преди време направих онлайн магазин за да продавам стоки на Тианде - това е руска козметика на принципа на млм компаниите. Централният офис за България е в Пловдив като има сервизни центрове /магазини,складове/ в други градове.

Качени са малко над 300 продукта с описания и снимки.
Има качени 10-тина статии.

За да продавате трябва да сте регистрирани в млм програмата като дистрибутори. Продуктите са качествени, веднъж някой използвал ли е техен продукт си купува отново.

Може да си договорите дропшипинг, или ако имат сервизен център във вашият град да купувате на дистрибуторска цена и да изпращате на клиента. Надценките са около 30-35%


Сайта е: bultiande.com
система: Друпал 7 комерс
посещения - почти няма, не е правена оптимизация, или маркетинг
цена: 700 лв/ Лятна промо цена: 350лв
 
Последно редактирано:
Здравейте,
преди време направих онлайн магазин за да продавам стоки на Тианде - това е руска козметика на принципа на млм компаниите. Централният офис за България е в Пловдив като има сервизни центрове /магазини,складове/ в други градове.
Така и не развих сайта, в него са качени около 70 продукта /по-популярните/ от 350. В моя град вече няма сервизен център и няма как да доставям, имаше опция за дропшипинг, но това трябва лично да си го уговаряте.

За да продавате трябва да се регистрирате като дистрибутор към компанията, а за да се регистрирате трябва да купите продукти за 100лв /преди го нямаше това условие, регваше се без условия/. Надценката на каталожната цена спрямо дистрибуторксата е около 30-35% /т.е това е вашата печалба/. Няма месечен лимит за продажби.

Най-добре ще е ако има сервизен център във вашия град, да взимате от там продуктите и да ги пращате на клиентите ви.

Сайта е: bultiande.com
система: Друпал 7 комерс
посещения няма
цена: по договаряне, но да кажем някъде към горната половина на xxx лева
Привет, колега. Какви са перспективите му?
Имам предвид - дизайнът не е много приятен, много е бавен и няма посещения. Има ли нещо като "скрито злато" в него? Дай скайп ако искаш да продължим комуникацията или пиши лично с повече инфо, моля :)
 
Повечето продукти са качени, към 300 и малко отгоре. Има една нова серия, която следващия собственик може да добави в сайта.
 
Последен шанс ако някой иска да вземе сайта, домейна изтича след няколко дни. Може да работите и на дропшипинг
 
Здравей,
сайта си е все още при мен, но продуктите не са обновявани повече от година.
Нямам идея кои от тях са още в каталог, и кои трябва да се премахнат. със сигурност има и доста нови за добавяне.
Отделно сайта не е приведен към GDRP изискванията, но то и закона в България скоро няма да се промени, не и преди есента.

Ако вземете сайта ще имате не малко работа по него. Ако все още имате интерес пишете, ако може на ЛС.
 

Горе