Продава се: Онлайн магазин за телефонни аксесоари + ФБ страница 1650+ харесвания

PhoneProtect

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, продавам онлайн магазин за аксесоари за телефони.Продавам всичко, стока, сайт, фб групата, контакти с доставчици, всичко което е нужно на 1 човек да започне дейност, ако някой се възползва, ще му обесня всичко свързано с бизнеса. Страницата е facebook.com/PhoneProtectBulgaria , Сайта е phoneprotect-bg.com . Наличните артикули са над 800бр , протектори, кейсове, магнитни кейсове, пластмасови кейсове, малко джаджи (външни батерии,стойки за кола, подложки за телефон, зарядни, кабели и др.) . Цената само на стоката е на около 4000лв на доставни цени, което е доказуемо с фактури и т.н. В момента средния месечен оборот е около 1000-1500лв. Продажбите се извършват предимно с реклама около 100$ на месец.Причината за продажбата, че бях удобрен за качване на кораб и най-вероятно към края на Октомври, началото на Ноември заминавам.
Ако има заинтересовали се да ми пишат директно на лично или да се обаждат на телефон 0899 45 49 21
Ако на някой му е нужна повече информация, моля да се свърже с мен
Все още не съм измислил цена за всичко, така че очаквам разумни предложения.
Магазина и страницата са пуснати началото на Август месец 2020, предполагам, че ако някой се захване по-сериозно от мен и естествено хората го научат, има пари в бизнеса

Ако има желаещи само за стоката, също може да бъде продадена отделно.

Телефон: 0899 45 49 21 за въпроси и запитвания на ваше разположение съм.
 

PhoneProtect

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравей, при сериозен интерес се обади на 0899 45 49 21 и ще коментираме какво съм решил като цена аз и какво можеш да дадеш ти :)
 

PhoneProtect

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Прикачвам снимки от Еконт с оборота за последните 2 месеца, като към този оборот не са прибавени 12те пратки, които последно изпратих те са на стойност около 160-170лв, отделно от този оборот имам около 20 пратки, които са лично предаване и няма как да докажа.

 

Esen

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
up днес е последен ден за продажба

Без това няма кой да го купи това нещо, по добре го подари на някого да се радва, че има магазин.
И успехи в новото ти начинание, да изкараш парички ;)
 

Горе