Продава се: Онлайн магазин за USA

Amigo0o

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
29   0   0
Продава се онлайн магазин за парфюми опериращ основно в USA но с възможност за извършване на доставки по целия свят. Работи чрез дропшипинг но в чистия смисъл, а не като в България. Идва поръчка, клиента ви я плаща чрез кредитна карта или пейпал, след което вие изпращате поръчката в склада, плащате артикула и съответно разликата в цените остава за вас. Сайта е на около година, нужно е да имате единствено пейпал за да можете да приемате плащанията, а по желание може и друг тип пеймънт процесор. При евентуална сделка изпращам ноу хау и целия процес на работа.

Статистика за целия период:

Приходи: 150$
Разходи 3 евро на месец за хостинг/ .ком домейн годишно.
Други разходи по създаването на сайта: 300$

Презентационно видео.

Адрес на сайта.


Към продажбата е включен сайт, домейн и инстаграм акаунт с около 100 последователя.

Цена: 600 лв.
 
Виждам, че почти няма доходи с оглед, че е от година. Би ли споделил как натрупа тези 150 долара - с реклама, органик, чрез фб или иг.
Или по-точно ме интересува - намерил ли си правилните продукти, които да рекламираш и намерил ли си правилната възрастова група? Ако са чрез реклама - колко си инвестирал, за да спечелиш 150.
 
Не съм инвестирал в реклама, единствения маркетинг са фейсбук страницата и инстаграм акаунта, които не са промотирани. Продажбите са от посетители най-вероятно влезли през търсачките.

Visitors report
  • Period: Visitors - Visits
  • Yesterday: 28 - 89
  • Last 7 Days: 285 - 659
  • Last 30 Days: 1,167 - 5,432
  • Last 365 Days: 3,698 -17,670
  • Total: 3,698 - 17,670
 
Хубав магазин. Като го гледам ми прилича на една от темите на alidrop. По-голям успех ще имаш във flipa
 

Горе