Онлайн магазин , мнения , съвети за оптимизация и най вече критика :)

От: От: От: Онлайн магазин , мнения , съвети за оптимизация и най вече критика :)

Това са размери по БДС те са точни и ясни както и текста , не виждам логика в това което казваш , все едно да напиша уникална Математика .....
Има си някой норми който не е добре да променяш и да пипаш по свое усмотрение. Самия текст е изваден от учебник за конструиране на кожени изделия. За пояснение когато една фирма е сертифицарана под дадено ISO има правила който не може да променя и трябва да спазва. Това е моето мнение и твоето твърдение за плагиатстване на фона на 500 уникални лично правени снимки просто неми изглежда сериозно.

Изображението с размерите на обувки, стелката и стъпалото е правено лично от мен с CorelDraw. Реших че имам нужда от такова изображение, седнах един ден и го направих. Очевидно ти също имаш нужда от същото нещо, сядаш пред компа, поровиш се в нета, намираш едно което ти харесва, махаш водния знак, слагаш твоя и....готово работата е свършена. Не става въпрос за снимките на обувките а за точно това изображение конкретно. Само че към него върви и текста, който също съм писал аз. Не претендирам, че съм измислил топлата вода, по-голямата част от нещата са общоизвестни. Но как се сдобих аз с този текст? Първо направих проучване в нета за информацията която ми е нужна, анализирах наличната информация от различни източници, добавих неща от себе си, направих план на текста и накрая написах (съчиних) собственоръчно съдържанието. А ти просто си дошъл в моя сайт и си копирал от раз 100% от моя текст. И това се вижда че е така и няма как да има спор. Затова вземи че си признай и не ме провокирай повече да пиша тук. Не се заяждам и нямам големи претенции за нещо уникално което да съм създал, но моето си е мое и не мога да приема за нормално някой друг да се окичва с него.
 
От: От: От: Онлайн магазин , мнения , съвети за оптимизация и най вече критика :)

Ето тук ще помоля да се обосновеш !!! Кое съм откраднал , Кое нямам право да продавам ,още повече имат си търговската гаранция на ф-ма "Кристиян шууз" ЕООД което би трябвало да ти говори достатъчно. В някой държави това твоето твърдение може да се подведе под отговорност за клевета , за съжаление тук не е така и затова ни е такъв манталитета :)
Темата е тук с цел да Ми се помогне ,а ти помогна досега само и единствено на себе си с няколко поста.

P.S. Моля единствено за съвети , но и да няма такива изказвания когато не могат да се обосноват :)

Темата е с цел да ти помогне и аз ти помагам в момента как да направиш по-добър сайт с уникално съдържание. Същевременно си търся моралните права върху съдържание което аз съм създал, смятам че съм прав за това. Моите твърдения могат лесно да се докажат така че престани да отричаш а просто си признай че си чопнал изображението с таблицата с номера, стелката и стъпалото, изтрил си моя воден знак, сложил си после твоя воден знак и после си изкопирал и целия текста, ама целия на 100%, едно към едно и това ако не е плагиатство. Какъв учебник за конструиране на кожени изделия ми говориш? Да не ме изкараш накрая че съм писал и учебника :)
 

Горе